.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Εικόνες εμφυλίου από τις ΗΠΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μάχες σώμα με σώμα στην Καλιφόρνια - ΒΙΝΤΕΟ - Η Παλαιά Τάξη απαντά με δικούς της μαχητές των δρόμων....

15 Απριλίου 2017 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια είχαν διαδήλωση οι οπαδοί του Donald Trump, της αυτοαποκαλούμενης «εναλλακτικής δεξιάς» (Alt-Right) της Παλαιάς Τάξης.

Ξαφνικά έφτασαν φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι της Νέας Τάξης και προκλήθηκε πανικός με τις δύο πλευρές να έρχονται άσχημα στα χέρια, θυμίζοντας εποχές εμφυλίου.

Οι πεμπτοφαλαγγίτες χτυπούσαν κόσμο, πέταγαν πυροτεχνήματα, καδρόνια και πέτρες καθώς και βόμβες κρότου λάμψης και έκαψαν μαζικά αυτοκίνητα, όπως συνήθως κάνουν οι αναρχικοί.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς είχαμε με τους πατριώτες Αμερικανούς να κάνουν και αυτοί επίθεση και να τους ξυλοκοπούν.

Σε όλα τα κράτη και ειδικά στην Ελλάδα, οι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά όλων των κυβερνήσεων. όχι όμως από ότι φαίνεται και της κυβέρνησης Τραμπ.

Όπως είχε ενημερώσει εδώ και καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, η Παλαιά Τάξη φτιάχνει τους δικούς της μαχητές των δρόμων, που "αυθόρμητα" με την μέθοδο του SMS θα βγαίνουν στους δρόμους, εναντίον των γνωστών αριστεριστών κουκουλοφόρων.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθώς η αστυνομία, δεν θα κυνηγά κλασικά τους δεξιούς, αφήνοντας τους αριστερούς να καίνε τα πάντα.

Απίστευτες εικόνες από τις ΗΠΑ, όπου Νέα και Παλαιά Τάξη δίνουν αυτή την στιγμή την «μητέρα των μαχών» σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο.

Αν δεν αφήσουν τον Τραμπ να κυβερνήσει, θα δούμε κάτι περισσότερο από απλούς "πολίτες" να συμπλέκονται στους δρόμους.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


inboxnews


CBS SF Bay Area


NewsThisSecond


The Star Online


Fox News

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε