.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;;;

.
Γιατι η πρώην υπουργος τεχνολογίας της Γαλλίας, διάσημη ρευματολόγος και πρώτη Γαλλίδα αστροναύτης, η Δρ Claudie Haignere, λίγο πριν λιποθυμήσει και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο φώναζε με όλη της την δύναμη ότι "Οι άνθρωποι στη γη πρέπει να προειδοποιηθούν ».
Τι είναι αυτό που γίνεται κρυφά και εμείς ο απλός κόσμος δεν πρέπει να το μάθουμε; Το ότι ομάδες επιστημόνων από ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ανεπίσημα εργάζονται πάνω στα θέματα των.... Αστρικών Πυλών (επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να γίνει ανταλλαγής σημάτων με άλλους πολιτισμούς) αυτό είναι άκρως απόρρητο μεν, άλλα είναι γνωστό. Σκεφθείτε πόσο καιρό πριν την εμφάνισή τους ήταν γνωστά σε αυτές τις ομάδες τα εξής πράγματα.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ. ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. IPOD. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ. Επομένως λογικό συμπέρασμα είναι να περιμένουμε ότι τώρα εργάζονται πάνω σε ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από τα παραπάνω. Τα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. Νομίζουμε ότι με την κινητή τηλεφωνία οι επιστήμονες τώρα τελευταία ασχολήθηκαν. Κάνουμε όμως λάθος. Η περιπέτεια της κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις πρώτες προσπάθειες των Σουηδών, Φιλανδών και Αμερικανών.

Όμως, ως ληξιαρχική πράξη γέννησής της θεωρείται η 3η Απριλίου 1973. Στην Ελλάδα η κινητή τηλεφωνία έκανε την εμφάνισή της το 1992. Δηλ.50 περίπου χρόνια πριν ήταν γνωστό το κινητό τηλέφωνο στους επιστήμονες που ασχολούνταν με αυτό και εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Έτσι γίνεται και τώρα σε πολλά άλλα πράγματα όπως Αστροπύλες, τηλεπάθεια κλπ.
Άνω Φώτο: η η Δρ Claudie Haignere .


Το είδαμε εδώ