.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Σάρωσαν» τα βραβεία τα Ελληνικά τυριά

σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tυριού
(video)

Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tυριού που έλαβε χώρα στο Birmingham τον Νοέμβρη 2011 η χώρα μας σάρωσε τα βραβεία, αφού πήρε 3 χρυσά, 3 αργυρά, και 2 χάλκινα μετάλια....
Κέρδισε 3 τίτλους στην κατηγορία «Φέτα χωρίς λάδι και πρόσθετα»:
ΑΡΓΥΡΟ - Epiros Feta Cheese - Epirus S. A.
ΑΡΓΥΡΟ - Melina Feta Cheese - The Greek Delicatessen Ltd
ΧΑΛΚΙΝΟ - Greek Feta Cheese PDO - TYRAS S.A
και την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φέτα με λάδι και πρόσθετα»:
ΧΡΥΣΟ - Greek Feta in Oil & Herbs - Aegean Heritage Limited
Στην κατηγορία ημίσκληρων τυριών 3 ακόμη ελληνικά τυριά:
ΧΡΥΣΟ - 100% Sheep Milk Greek Feta Cheese PDO produced by Kourellas Dairy, Greece - Futura Foods UK Ltd.
ΧΡΥΣΟ - Sheep Milk Saganaki produced by Kourellas Dairy, Greece - Futura Foods UK Ltd
ΧΑΛΚΙΝΟ - 100% Sheep Milk Greek PDO Feta Cheese produced by Kolios Dairy, Greece - Futura Foods UK Ltd.
Και την δεύτερη θέση στην κατηγορία τυριού από πρόβειο γάλα:
ΑΡΓΥΡΟ - Halloumi 200g - produced in Greece - Aegean Heritage Limited
Τέτοιες διακρίσεις όχι μόνο προσθέτουν κύρος στα Ελληνικά τυριά αλλά βοηθούν και στην αύξηση των εξαγωγών μας. Όπως φαίνεται η παραγωγή Ελληνικών προϊόντων είναι και οργανωμένη και ποιοτική.
Τα συγχαρητήριά μας!

WCA 2011 NEC Birmingham

finefoodies

Το είδαμε εδώ