.

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Συμβαίνει τώρα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη

Η νέα πραγματικότητα
Η χώρα φτωχοποιείται, το ελεύθερο επάγγελμα τελειώνει και δημιουργούνται παντού κολεκτίβες εργαζομένων «δούλων». Κατά τα άλλα ορισμένους....
κυβερνώντες ενοχλεί το Άγιος Φως!

Δημιουργούνται εθελοντικά ή αναγκαστικά «κυψέλες εργατών», όπως ονομάζονται και συνθέτουν «κοινωνικές επιχειρήσεις», από των οποίων τα κέρδη δίνονται ψίχουλα σε πτωχευμένες οικογένειες και τα υπόλοιπα περνούν στο κράτος.

Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος στις ατομικές επιχειρήσεις, κολεκτίβες σε όλη την χώρα

Μία από αυτές είναι, όπως το ονομάζουν «σύμπλεγμα δομών με στοχευμένες κοινωνικές δράσεις , που υποστηρίζει σε μόνιμη βάση εκατοντάδες πολίτες του δήμου και όχι μόνο, είναι το (κέντρο κοινωνικής προστασίας – αλληλεγγύης, παιδείας και περιβάλλοντος δήμου Αλεξανδρούπολης ή πολυκοινωνικό».

15.000 οικογένειες εξαρτώνται από αυτό για είδη πρώτης ανάγκης. Φυσικά δεν επιλέγουν τι θέλουν αλλά το κράτος τους παρέχει αυτά που "πρέπει".


ERT3Social

Αλλά και σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center report, το 71% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει με λιγότερα από 10 δολάρια ημερησίως.

Εμείς «οργώσαμε» τις πληροφορίες σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μάθουμε σχετικά με την πορεία της χώρας και από ότι θα δείτε και εσείς, δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε Βενεζουέλα (η χώρα-πρότυπο για την παρούσα κυβέρνηση), όπου η «ακραία φτώχεια» αντιμετωπίζεται με επιδόματα πείνας, ως αντάλλαγμα για την κατάρρευση της ιδιωτικής οικονομίας, μέχρι όλοι να λαμβάνουν μόνο το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και τους όποιους κυβερνώντες να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Οι άνθρωποι συνηθίζουν στα λίγα και εξαρτώνται πλήρως από το κράτος.

Γίνεται προσπάθεια εξίσωσης των πολιτών προς κάτω, φτωχοποίηση δηλαδή, με παροχή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Έτσι, σύμφωνα και με τους πολιτικούς μας, όλοι θα ζουν με «αξιοπρέπεια» και «ψωμί».

Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο:


TRT GREECE


CRETETV


ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ


LeLo CaNa ViDeos


Θεσσαλία Τηλεόραση


Capital TV


ERT3Social


TRT GREECE


Ομάδα Αλήθειας

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε