.

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πως να Φτιάξουμε Κοκορέτσι σε 5 μόλις Λεπτά… (video)

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε… Oι προετοιμασίες για το Πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής ξεκινούν, σύμφωνα με τα έθιμα!....

Είναι η ώρα που είτε πάμε στο εξοχικό μας είτε μείνουμε στην Αθήνα, ο νους τρέχει στο ψήσιμο του οβελία και σε όλα αυτά που τον περιβάλουν!

Ειδικά, αν δεν έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε έτοιμο κοκορέτσι ή εάν δεν εμπιστευόμαστε τις πρακτικές και τις μεθόδους παρασκευής τους από τους εμπόρους, είναι προτιμότερο να το φτιάξουμε μόνοι μας…

Πόσο μάλλον, αν αυτό μας δίνει την χαρά και την προσωπική ικανοποίηση ότι είμαστε εμείς αυτοί που φροντίζουμε για όλα! Και, κυρίως, ότι μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους που βάζουμε.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά μία πεντανόστιμη πραγματικότητα, αν δεν έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε κοκορέτσι στο παρελθόν, θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα εδέσματα του πασχαλινού τραπεζιού.

Ωστόσο, υπάρχουν και τρόποι που κάνουν την διαδικασία τους πολύ εύκολη.

Δείτε, λοιπόν, πως μπορείτε να φτιάξετε το κοκορέτσι σας σε 5 λεπτά, ενώ ακολουθούν και μερικά ακόμα βιντεάκια που προτείνουν αρκετούς τρόπους για το πως καθαρίζουμε τα έντερα, αλλά και πως ψήνουμε το παραδοσιακό κοκορέτσι. Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότερα videos που μπορείτε να βρείτε με μία απλή αναζήτηση.

Δείτε τα και πάρτε ιδέες:


G Konto


Different Situations


TasteAdvisor

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε