.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Νεφελίμ Σίτρι: Το δικτύο πορνείας και ναρκωτικών

Ο βασιλεύς του έρωτα. Σίτρι: Ο επικεφαλής του έρωτα, του παγκόσμιου δικτύου πορνείας και των ναρκωτικών....

Ασχολείτο με το να βάζει άνδρες και γυναίκες να ερωτεύονται και να έχουν χυδαία συμπεριφορά. Ήταν πριν 35.000 χρόνια ο διοργανωτής των πρώτων χαμαιτυπείων και πορνείων.

Σύμβουλος της Λευκής Αδελφότητας και βέβαια εκ των κύριων διοργανωτών της σύγχρονης επαγγελματικά οργανωμένης ανδρικής, γυναικείας και παιδικής πορνείας αλλά και διακίνησης ναρκωτικών σε όλον τον κόσμο.

Διαχειρίζεται από το «γραφείο» του στην Μαχ Τανέ την διακίνηση των ναρκωτικών σε όλη την Γη. Κάθε ανεξάρτητη παραγωγή ναρκωτικών πατάσσεται από τα όργανά του.

Θυμηθείτε την παρέμβαση του στρατού των ΗΠΑ στην Κολομβία για την καταστροφή «ανεξάρτητων» εργοστασίων παραγωγής ναρκωτικών.

Για την ασφαλή διακίνηση των ναρκωτικών δημιουργούνται ολόκληρα κράτη και με παράλογο τρόπο γίνονται από τους γείτονές τους αλλά και τον «ανεξάρτητο» Ο.Η.Ε.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών είναι τόσο μεγάλες που είναι παράλογο να μην αποκαλύπτονται στα τελωνεία.

Όλοι λοιπόν στο κόλπο; Όχι απαραίτητα. Σίγουρα όμως όλοι όσοι χρειάζονται για να μην έχει η νεολαία μας καθαρή σκέψη, η οποία χάνεται με τα ναρκωτικά και όχι μόνο.

Όσον αφορά την πορνεία, η οδηγία του Δημιουργού είναι σαφής: «Φεύγετε την πορνείαν». Χιλιάδες γυναίκες κυρίως και παιδιά χάνονται από τα σπίτια τους, κάθε χρόνο, σε όλη την Γη. Καταλήγουν ναρκομανείς σε πορνεία ανά τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: «Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας – ΤΟΜΟΣ 3 – Νεφελίμ»

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε