.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σόρος δίνει 11 δις δολάρια για να έρχονται μετανάστες στην Ελλάδα...

Να χρηματοδοτήσει με 11 δις δολάρια θέλει ο Τζωρτζ Σόρος, τις ΜΚΟ για την μεταφορά και υποδοχή των μεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3δις ευρώ από την Ε.Ε για τους πρόσφυγες....

Σύμφωνα με τα δεδομένα, τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού, οι μετανάστες πετούν με πτήσεις τις Turkish Airlines, προς την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, από το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Λιβύη, την Ουγκάντα, την Αίγυπτο, τη Σομαλία, το Αφγανιστάν, κλπ.

Από εκεί, μεταφέρονται με δουλεμπόρους στα ελληνικά νησιά, όπου έχουν εγκατασταθεί οι συγκεκριμένες ΜΚΟ, στις οποίες ενεργοποιούνται έλληνες και ξένοι εθελοντές, με πολλούς να κάνουν λόγο, ότι φτάνουν στην χώρα μας, από 3.000 έως 5.000 καθημερινά.

Κατά την συνέντευξη του, ο Τζωρτζ Σόρος, αναφέρθηκε και στην ρωσική επέμβαση στην Τουρκία, την οποία επέκρινε δριμύτατα, ενώ επαίνεσε την Τουρκιά για την στάση της στο προσφυγικό.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να παραδώσει μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για το πώς πρέπει να υποδέχονται τους πρόσφυγες

[Πηγή]