.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η Νέα Τάξη παραδέχεται τη λογοκρισία στα social media - BINTEO

Η λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εφαρμόζεται ενάντια σε όσους μιλούν κατά της Νέας Τάξης και της ιδεολογίας της....

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, όχι μόνο παραδέχονται την άσκηση λογοκρισίας σε όσους είναι ενάντια στο σύστημα που θέλουν να επιβάλλουν, αλλά ζητούν και συμβουλές από την κομμουνιστική Κίνα για τις μεθόδους εφαρμογής!


EL

Επειδή υπάρχει περίπτωση να το κατεβάσουν... θα το έχουμε αναρτημένο


Μάλιστα υπό την κάλυψη της εξάλειψης της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης, που εξαπλώνονται ανεξέλεγκτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ευρωβουλευτές συγκεντρώθηκαν στην ολομέλεια στις 5 Απριλίου για την εξεύρεση λύσης, όπως σας ενημερώσαμε.

Kαι βέβαια τι άλλο θα προτείνουν όλοι αυτοί, αν όχι τον έλεγχο των πληροφοριών στις οποίες θα μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση. Ποιοί θα ελέγχουν αυτές τις πληροφορίες και με τι κριτήρια, δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος.

Ήρθε η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και στο Youtube - ΒΙΝΤΕΟ


Τα φαινόμενα εξαφάνισης βίντεο που δεν συμφωνούν με το κατεστημένο ή αποτελούν απειλή για την ισχύ των καθεστωτικών ΜΜΕ άρχισαν.

Όπως καταγγέλει ο Paul Watson, το Youtube εξαφανίζει τα βίντεό του, καθώς κι όλων όσων θεωρεί αντίθετους στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Μάλιστα ως δικαιολογία προβάλλεται ο εξτρεμισμός, με πρωταγωνίστριες μεγάλες εταιρίες που θέλουν να κόψουν τις διαφημίσεις τους από βίντεο που είναι εξτρεμιστικά. Όμως όταν λένε εξτρεμιστικά, δεν εννοούν βίντεο, που δείχνουν αποκεφαλισμούς του ΙSIS, για παράδειγμα ή προωθούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά βίντεο που δεν συμφωνούν με την προώθηση της νεοταξικής προπαγάνδας ή έχουν μεγάλο αριθμό θεατών και μελών τόσο, που να αποτελούν απειλή στο μονοπώλιο των ΜΜΕ για τον έλεγχο της κοινής γνώμης.

Το Υοutube όπως φαίνεται φιμώνεται πρώτο, διότι τα βίντεο αποτελούν το καλύτερο μέσο παροχής αποδείξεων σε σχέση με τα γεγονότα και οι αντιπαραθέσεις στα σχόλια, καθώς και τα νούμερα των θεάσεων και των likes αποδεικνύουν κατά πόσο το κοινό αποδοκιμάζει ή αποδέχεται την προπαγάνδα και, δυστυχώς για τους παγκοσμιοποιητές, τα βίντεο της προπαγάνδας τους, γνωρίζουν μεγάλη πτώση στο Youtube.

Tα επιχειρήματά τους πλέον δεν πείθουν κανέναν με αποτέλεσμα να κολλούν την ταμπέλα του "εξτρεμιστή" σε όποιον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, ταυτίζοντας την έννοια του εξτρεμισμού με την διαφορετική προς αυτούς άποψη.

Η φίμωση των ενοχλητικών αντιφρονούντων γίνεται με την "Περιορισμένη Λειτουργία" του Youtube. Mε βάση αυτή τη λειτουργία, στα κανάλια του Youtube όλα τα βίντεο, που δεν θέλει το Υoutube να δεις, εξαφανίζονται! Ακόμα κι αν το θέμα σου στο βίντεο είναι το ίδιο με ένα θέμα επικαιρότητας μεγάλων καναλιών, όπως το CNN για παράδειγμα, αν δεν αρέσουν οι απόψεις σου, τα βίντεο σου θα εξαφανιστούν! Υπάρχουν ήδη υποθέσεις ότι το Yοutube διαγράφει επίτηδες άτομα από τα κανάλια με βάση την ηλικία, αν θεωρεί τα κανάλια "ακραία".

Δείτε τις αποδείξεις στο παρακάτω βίντεο:


EL

Κάτι τέτοιο θα φιμώσει τις φωνές αντίστασης και θα μετατρέψει το Yοutube σε συμβατικό κανάλι τηλεόρασης. Παντού ομοιόμορφη ενημέρωση, όπου καμιά άποψη δεν θα διαφέρει από ό,τι θεωρεί το κατεστημένο σωστό. Δημιουργείται μια κοινωνία βαρετή, χωρίς ποικιλομορφία, κριτική σκέψη και πνευματική αναζήτηση.

Ένα δόγμα να κυριαρχεί παντού κι όποιος εκφράζει την αντίθεσή του σε ο,τιδήποτε, να εξαφανίζεται.

Δεν θέλουν να βλέπει ο κόσμος τι γίνεται και να ξυπνάει. Δεν θέλουν την έρευνα και την αναζήτηση της αλήθειας. Η αντίσταση στην πνευματική ισοπέδωση επιβάλλεται τώρα, περισσότερο από ποτέ.

[Πηγή]


Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε