.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δεν υπάρχει γυρισμός από την ανωμαλία - ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα δεν είναι μόνο το χυδαίο θέαμα του ανθρώπινου εξευτελισμού, με τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων κι άλλων απροσδιόριστων όντων....
σε παρέλαση στις ΗΠΑ.

Αλλά το θέμα είναι το τι δηλώνουν γονείς που παίρνουν τα μωρά τους για να βλέπουν τέτοια θεάματα, λέγοντας ότι "θέλουν να τα βλέπουν όλα!" Όλα, όσα προσφέρει αυτός ο κόσμος!

Δηλαδή να βλέπουν οι αθώες ψυχές τη βρωμιά και την αμαρτία αυτού του κόσμου, επειδή πρέπει να τα βλέπουν όλα. Μετά μας φαίνεται παράξενο πως θα επικρατήσει το δόγμα της Πανθρησκείας.

Ήδη οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι να τα κάνουν όλα, όσα τους δίνονται σε αυτή τη ζωή, οπότε θα τους λέει και η νέα θρησκεία, αν δεν αμαρτήσουν πως θα αγιάσουν μετά; Με το ίδιο σκεπτικό, βάλτε φωτιά στα ρούχα σας, γιατί αν δεν καείτε, πως θα μάθετε τι εστί φωτιά και λαύρα;

Αυτά μαθαίνουν και στα παιδάκια κι όπως θα δείτε στο βίντεο, υιοθετούν και παιδιά τα οποία παίρνουν μαζί τους σε αυτές τις επιδείξεις τις ανωμαλίας τους. Το πόσο ευτυχισμένα είναι αυτά τα παιδιά, που δεν ξέρουν ποιος είναι ο μαμάς κι η μαμά το δείχνει η εικόνα. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!


EL

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε