Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Κίνδυνος για την Ελλάδα οι πολυάριθμοι Τούρκοι πράκτορες

Τι ετοιμάζουν;;;
Από προβοκάτσια, μέχρι και γενική αποσταθεροποίηση. Διόλου ασήμαντες δεν είναι οι προειδοποιήσεις που έρχονται από την Γερμανία για την....
δράση των Τούρκων πρακτόρων που ήδη βρίσκονται και οργανώνονται επί Ελληνικού εδάφους.

Την Ελλάδα προειδοποιεί ο Έριχ Σμιτ Έενμπομ, επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα, λέγοντας πως οπλισμένοι πράκτορες του Ερντογάν είναι έτοιμοι για όλα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Realnews:

"Πάει καιρός που ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες να αυξήσουν τη δραστηριότητα τους καθώς μακρόπνοος στόχος του είναι μια Τουρκία που δεν θα περιορίζεται στα σημερινά της σύνορα".

Το πρόβλημα πλέον δεν μένει μόνο στη θεωρία, αλλά εκδηλώνεται και στην πράξη.

Τα πρόσφατα γεγονότα με τον πυρπολισμό του τζαμιού στη Θράκη και τα δημοσιεύματα με τις εκπαιδεύσεις των Τούρκων πρακτόρων στα νησιά του Αιγαίου, αποδεικνύουν τον μεγάλο υπαρκτό κίνδυνο για συνολική αποσταθεροποίηση.

"Στόχο του Ερντογάν είναι εκτός των άλλων να δημιουργηθούν στην Ευρώπη θύλακες αυτού του ισλαμικού κράτους και να χρησιμοποιηθούν οι Τούρκοι της Ευρώπης ως όργανα αυτού του τουρκικού ισλαμικού κράτους".

Ο "σουλτάνος" θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των εθνικιστικών ομάδων στην Τουρκία εν όψει δημοψηφίσματος, ακόμη κι αν χρειαστεί να επιφέρει το χάος στην "μισητή" Ελλάδα.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε