.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Πολίτες ενός ψεύτικου κόσμου

Το κακό είναι παντού. Ο κόσμος είναι πλέον άναρχος. Η διαβίωση στον πλανήτη-φυλακή δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως την ξέραμε....
Γύρω μας κυριαρχεί η Νέα Εποχή.

Πλήθη ανθρώπων δοξάζουν την ύλη, το χρήμα και τη προσωπική δόξα. Όλοι εγωιστές και παράλογοι. Οι αμαρτίες έχουν κατακλύσει τις ανθρώπινες κοινωνίες. Κάθε είδους ανωμαλία προωθείται και νομιμοποιείται. Ότι διαστροφή έχει ο καθένας, πλέον γίνεται νόμος του Κράτους. Ο παραλογισμός έχει φθάσει στο ανώτερό του επίπεδο.

Μέσα σε αυτόν τον συννεφιασμένο, από την κακία και αμαρτία, κόσμο ζούνε άνθρωποι που δεν νιώθουν μέρος του. Εκεί μέσα ζούνε άνθρωποι αγνοί και φωτισμένοι. Άνθρωποι που έχουν μαζέψει γνώση για την πραγματική αλήθεια.

Άνθρωποι που ξέρουν να δοξάζουν μόνο τον Δημιουργό τους. Τα άτομα αυτά δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στις νέες τάσεις, καθώς μέσα τους νιώθουν πως δεν ανήκουν σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο. Το matrix έχει αποκαλυφθεί και κάποιοι το έχουν πάρει χαμπάρι.

Τα πλήθη των αμαρτωλών και των κοιμισμένων εκφράζουν την δυσαρέσκιά τους για αυτούς τους ''περιθωριακούς''. Τους θεωρούν κατώτερους, αμόρφωτους, συνωμοσιολόγους, ψεκασμένους, ακόμα και βάρβαρους.

Αποκαλούν φασίστα και ναζί όποιον υπερασπίζεται τα εθνικά σύμβολα και πιστεύει στον Χριστό. Αυτοί οι υποκριτές, του lifestyle και των social media, επιδεικνύουν την ''ανωτερότητά'' τους την ώρα που υπερασπίζονται τον κοσμικό τρόπο ζωής τους.

Τα πλούτη, η δημοσιότητα και η προσωπική τους εικόνα έχουν αποκτήσει υπόσταση θεότητας. Νοιάζονται μόνο για το σήμερα και δεν επενδύουν στη σωτηρία τους.

Την ώρα που οι κοσμικοί αυτοί τύποι ζούνε για το matrix, οι ''ψεκασμένοι'' μαθαίνουν για τον Χριστό. Μορφώνονται περαιτέρω διαβάζοντας και ψάχνοντας, ενώ μαθαίνουν να κρίνουν τις λανθασμένες πράξεις τους. Έτσι, όσο οι ''ψεκασμένοι'' ψάχνουν, οι κοσμικοί ''χτενίζονται''.

Όλοι μας είμαστε οι επιλογές μας. Αν βρεθείς στο δρόμο του Χριστού είναι γιατί εσύ ο ίδιος θα το έχεις επιλέξει. Αν από την άλλη διαλέξεις να ζεις ως πολίτης του matrix, τότε πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες.

Όσοι ερευνούν τις Γραφές είναι μακάριοι. Η κατανόηση των λόγω του Σωτήρα είναι πηγή δύναμης και αντοχής. Μην φοβάστε να δείχνεται στον έξω κόσμο ότι είστε πατριώτες και πιστοί Χριστιανοί.

Ο πραγματικός Έλληνας δεν φοβάται ούτε τον θάνατο, δεν δειλιάζει ποτέ και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Σηκώστε τη σημαία της επανάστασης και προχωρήστε στο δρόμο που άνοιξε ο Χριστός.

Γίνετε στρατιώτες στον αγγελικό στρατό του Θεού. Μην δειλιάσετε. Μην φοβηθείτε. Μην υποχωρήσετε. Όλα είναι ένας απλός εφιάλτης που θα τελειώσει. Το ξημέρωμα δεν αργεί.

Γιώργος Κωστόπουλος

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε