Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Έγγραφα που διέρρευσαν μπορούν να βάλουν τον Σόρος και σε Ευρωπαϊκή φυλακή

Ο George Soros έχει σπείρει τον όλεθρο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, χρηματοδοτώντας διαμαρτυρίες και ενθαρρύνοντας το πολιτικό χάος....

Πρόσφατα διέρρευσαν κάποια έγγραφα που μπορεί να βάλουν τον Σόρος πίσω και από Ευρωπαϊκά κάγκελα.

Τα έγγραφα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Σόρος συνεργάζεται ενεργά με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και με οργανισμούς - εταίρους σε χώρες της Ευρώπης, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών τους. (Μέσω της The Daily Caller).

Σε μια επίδειξη δύναμης, ο Σόρος εμφανίζει τις δωρεές του και την επιρροή μέσω χρημάτων, ως έρευνα. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να φέρει στην εξουσία, ανθρώπους που είναι σύμφωνοι με τις απόψεις του για τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των τρελών απόψεών του για την πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Ο Σόρος έχει καταβάλει δωρεές ύψους 35.000 δολαρίων στο Ινστιτούτο "Αθηνά". Ο σκοπός;;;

«Η ανάλυση και η αναφορά των Ευρωπαϊκών εκλογών του 2014 και η αντιμετώπιση των εξτρεμιστικών και λαϊκών πολιτικών φωνών στην Ουγγαρία.»

Και αυτή είναι μόνο μια από τις πολλές «δωρεές» που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για ύποπτους σκοπούς.

Εκτελεί αποστολή ώστε να στρατολογεί συστηματικά ανθρώπους που ταιριάζουν στην ατζέντα του, σε γραφεία σε όλη την Ευρώπη. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι όλα εκεί. Οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι τεράστιες αν φυσικά δεν αγνοηθούν επιδεικτικά.

Έχουμε δει περιπτώσεις στο παρελθόν, όπου ενοχοποιητικές πληροφορίες διέρρευσαν στο κοινό. Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μας είπαν να αγνοήσουμε αυτές τις πληροφορίες εκτός από αυτές που ήταν πρόθυμοι να μας πουν.

Τα γεγονότα είναι γεγονότα όμως, ανεξάρτητα από το αν έχουν διαρρεύσει ή όχι.

Ο Σόρος έχει ως στόχο να κάνει όλα τα σύνορα ανοιχτά σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα σε αυτό το σκεπτικό. Θα άνοιγες ποτέ την πόρτα σου σε έναν τοξικομανή που σου χτυπά με ένα πιστόλι στο χέρι;

Η απάντηση είναι όχι. Τα ανοικτά σύνορα επιτρέπουν στους ανθρώπους που είναι οπλισμένοι, που μεταφέρουν ναρκωτικά, ή σχεδιάζουν να βλάψουν τη χώρα μας να μπαίνουν μέσα από την μπροστινή πόρτα. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό.

Στο πλαίσιο της τυπικής Αριστερής μόδας, πολλές από τις “δωρεές” του Σόρος πάνε για την καταπολέμηση του "ρατσισμού", των "φανατικών", των "ομοφοβικών" κλπ Σκοπός είναι να φέρει το συναίσθημα στην πολιτική, και φυσικά, να επιτρέπει σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία να μπαίνουν σε θέσεις εξουσίας.

Οι Φιλελεύθεροι λάτρεις του Σόρος θέλουν να βάλουν ένα ποικίλο πλήθος ανθρώπων σε διάφορες υπηρεσίες. Εδώ είναι το πρόβλημα: Δεν βλέπουν τα προσόντα του καθενός. Αυτό το είδος της συμπεριφοράς πρέπει να σταματήσει, καθότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

Αυτός ο κόσμος γίνεται όλο και πιο τρελός κάθε μέρα. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ό, τι μπορούμε, για να κάνουμε τη χώρα μας καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε