.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Οι κυβερνήσεις ετοιμάζουν τους πολίτες για εισβολή εξωγήινων!

Το σχέδιο προχωράει κανονικά
Οι κυβερνήσεις του κόσμου προετοιμάζουν το κοινό για επερχόμενη επίσκεψη εξωγήινων αναφέρει η ομάδα ερευνητών The Disclosure Activists....

Οι ίδιοι δηλώνουν πως οι κυβερνήσεις έχουν γίνει πιο ελαστικές στις επισκέψεις εξωγήινων, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει στην Γη εδώ και δεκαετίες.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι μία σειρά από απόρρητα έγγραφα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία οδηγούν στα εξής συμπεράσματα:

α) Ο πλανήτης Γη είχε και έχει επισκέψεις από εξωγήινους πολιτισμούς,

β) όλη αυτή η πληροφορία δεν διέρρευσε στο κοινό από μια καλά οργανωμένη συστηματική απόκρυψη της αλήθειας και γ) οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι αυτά τα συμπεράσματα είναι αληθινά και σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν.

Σαν αποδείξεις αναφέρονται τα προσφάτως αποχαρακτηρισμένα έγγραφα τους ισπανικού υπουργείου Άμυνας που μιλάνε για περίεργα αντικείμενα στον ουρανό, όσο και τα e-mails της Χίλαρυ Κλίντον προς τον συνεργάτης της, Τζον Ποντέστα, τα οποία και διέρρευσε ο ιστότοπος Wikileaks.

Η ερευνητής και μέλος της ομάδας Λίζα Γκαλάρνοου, είναι βέβαιη ότι όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο κυβερνήσεις προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για αποκαλύψεις.

«Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για ανοιχτή επαφή με μια εξωγήινη νοημοσύνη που δεν έχει δείξει εχθρικές διαθέσεις και θα μπορούσε να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε κάποια από τα σημαντικά προβλήματά της, όπως την ενέργεια, την κλιματική αλλαγή, τη μόλυνση και την έλλειψη πόρων», δηλώνει η ίδια.


NeverEndingSearcher1

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε