Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Έτσι αντιμετωπίζουν τους Έλληνες που αντιδρούν ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
Συνεχίζεται η αθρόα έλευση παιδιών μουσουλμάνων στα ελληνικά σχολεία, προκειμένου να ενισχυθεί η πολυπολιτισμικότητα και όλα μαζί τα παιδιά, να....
εκπαιδευτούν κατάλληλα στα ολοήμερα σχολεία γειτονιάς, προκειμένου να είναι οι «σωστοί δούλοι» του μέλλοντος που δεν θα αμφισβητούν την εξουσία και τον παγκόσμιο ηγέτη.

Παράλληλα λαμβάνει χώρα αφελληνισμός της Παιδείας.

Άτομα τόσο Από την Εκκλησία όσο και από την Πολιτεία και την Παιδεία πιέζουν την Ελληνική κοινωνία για αποδοχή χωρίς αντιδράσεις της νέας αυτής πραγματικότητας.

Όσοι αντιδρούν χαρακτηρίζονται ως «φασίστες» και «ρατσιστές».

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον νομικό κ. Δημήτρη Μιχάκη, ο οποίος, προσκεκλημένος σε τηλεοπτικό σταθμό, προσπαθεί, όντας ταραγμένος λόγω της αδικίας που υφίσταται η περιοχή του Ωραιοκάστρου, να υπερασπίσει τους γονείς και τους πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν στην ισλαμοποίηση.

Αφού αντιμετωπίζεται ειρωνικά από τον συνομιλιτή του στο τηλεοπτικό στούντιο και χαρακτηρίζεται σοβινιστής, κατηγορείται αυτός και οι πολίτες του Ωραιοκάστρου ότι τα έχουν βάλει με τα παιδάκια.

Είναι τόσο δύσκολο, φαίνεται, να κατανοήσει κάποιος πως τα παιδιά μπαίνουν «ασπίδα» στην προώθηση των σχεδίων της Νέας Τάξης, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να αντιδράσει.

Ας δούμε το βίντεο:


EL

Βλέπετε πόσο δύσκολο είναι να υπερασπίζεσαι τα αυτονόητα συνταγματικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

Τα πάντα καταστρατηγούνται και η όποια ένσταση απορρίπτεται μετά πολλών επαίνων.

Τα σχολεία γεμίζουν παιδιά μουσουλμάνων με τους Έλληνες να μπαίνουν σε δεύτερη και Τρίτη μοίρα, με τελικό σκοπό να γίνουν μειοψηφία, χωρίς εθνική ταυτότητα και πίστη.


EL


EL

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε