.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αυτοί που πρόδωσαν το Καστελλόριζο

ΒΕΒΑΊΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Η ανάλυση του καθηγητή Ιωάννη Μάζη σήμερα το πρωί, αποδεικνύει περίτρανα πως ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών, έτοιμος....
να ανοίξει κερκόπορτες εντός του έθνους.

Ο έγκριτος καθηγητής λοιπόν, ο μόνος που είχε προβλέψει με ακρίβεια εδώ και 24 μήνες την αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας, τα σημεία τριβής, την εξαγωγή της επιθετικότητας στο Αιγαίο αλλά και την σφαγή στο Κουρδιστάν, σήμερα όρισε με ακρίβεια μιλώντας το πρωί στον RealFM, τους «κανόνες εμπλοκής»:

Εάν οι δημοσκοπήσεις για το τουρκικό δημοψήφισμα του Απριλίου «δείχνουν» Ερντογάν, τότε με τις υπερεξουσίες του Σουλτάνου, ο Ερντογάν θα εξαπολύσει στρατιωτική επίθεση κατά κουρδικών στόχων, προκειμένου να ανακόψει την δημιουργία Κουρδικής ζώνης επιρροής στα νότια σύνορα του.

Εάν όμως οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι ο Ερντογάν ενδέχεται να αντιμετωπίσει ήττα, τότε θα πρέπει να αναμένουμε στρατιωτική πρόκληση, την οποία ο κύριος Ι. Μάζης ορίζει στην περιοχή του Καστελορίζου και πιο συγκεκριμένα, στην Στρογγύλη.

Εκεί όπου βρίσκεται ο μακρόπνοος τουρκικός στόχος για παρεμπόδιση της ενοποίησης της Ελληνικής ΑΟΖ με την Κυπριακή. Ο κύριος Μάζης λοιπόν που δεν μασάει τα λόγια του, μίλησε ευθέως για αποβατική ενέργεια της Τουρκίας, εκμεταλλευόμενη το ότι τα Νατοϊκά σκάφη δεν επιχειρούν στην περιοχή, διόλου τυχαίο αφού το τουρκικό κράτος – δουλέμπορος τεχνηέντως δεν διοχέτευσε πρόσφυγες εκεί για να μην προσελκύσει νατοϊκές δυνάμεις.

Εδώ λοιπόν φαίνεται η σημασία της ενέργειας του Πάνου Καμμένου με την επίσκεψη της διακομματικής επιτροπής στο Καστελόριζο και την Ρω, ενέργεια την οποία τορπίλισαν ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά και ο Θεοδωράκης! Αναίσχυντα και προκλητικά!

Διότι η φαιδρή δικαιολογία της παρουσίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την μη επίσκεψη στους ακρίτες μας, είναι τουλάχιστον χυδαία, όταν οι ίδιοι που πρόδωσαν το Καστελόριζο με την απουσία τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναγελάζονται με τους Χρυσαυγίτες στην βουλή, στις επιτροπές, στα ευχέλαια, τους αγιασμούς και τα μνημόσυνα εντός των ασφαλών ορίων του Κολωνακίου.

Είναι οι ίδιοι που «καταδίκασαν» την προειδοποίηση Καμμένου προς τους Τούρκους, όταν ο ίδιος ο κύριος Μάζης θεωρεί αυτονόητη όχι μόνον την προετοιμασία για αποτροπή τουρκικής επιθετικής ενέργειας αλλά και της ξεκάθαρης ρητορικής απέναντι στην Τουρκία, συγκεκριμένα για την δύναμη της Ελλάδας να αποτρέψει οποιαδήποτε στρατιωτική πρόκληση, με στρατιωτικά μέσα!

Η αλήθεια είναι ότι το νέο αμυντικό δόγμα της Ελλάδας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεδοντιάσει τους τούρκους, όπως έγινε με την ενέδρα της ΠΑ στα Ίμια, με τον Κραταιό, με τα υποβρύχια και το Τσεσμέ κλπ. Ενέργειες με προσομοίωση πραγματικών συνθηκών μάχης, που έκαναν το τουρκικό ΥΠΕΞ να μιλά πανικόβλητο για «κίνδυνο ατυχήματος» σε επίσημη ανακοίνωση.

Δυστυχώς, η ιστορία έχει αποδείξει πως υπάρχουν πολλά σταγονίδια εντός των τειχών που δρουν υπέρ της Τουρκίας. Χρηματοδοτημένα διαχρονικά από το μαύρο χρήμα της Εργένεκον, της τουρκικής έμπνευσης γερμανικών μιζών της Siemens, τα διάφορα Noor1 και την φυγάδευση Ελλήνων απατεώνων που μετατρέπονται σε Τούρκους πράκτορες λαμβάνοντας άσυλο από τις διεθνείς διωκτικές αρχές.

Έρχεται η στιγμή που μαζί με την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας θα εξαρθρωθούν όλα τα δίκτυα σταγονιδιών που προωθούν τα τουρκικά συμφέροντα εντός των τειχών. Και κάποιοι θα μείνουν με «ανοιχτό το στόμα» όταν διαπιστώσουν για το πόσο ψηλά έφτανε η σαπίλα…

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε