.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο George Soros αντιμετωπίζει και την απέλαση του από τις ΗΠΑ.

Βρέθηκαν να είναι φαλκιδευμένα [πλαστά] τά έγγραφα της
μετανάστευσής του στις ΗΠΑ
Ο Φιλελεύθερος "ήρωας" George Soros, ο τύπος που χρηματοδοτεί το σύνολο των "τρολς" και τους αγανακτισμένους Αμερικανούς και αλλαχού....
διαδηλωτές, ήρθε στην Αμερική ως νεαρός από την Ουγγαρία.

Τα έγγραφα μετανάστευσής του, τα οποία χρησιμοποίησε για την αίτησή του για την Αμερικανική ιθαγένεια, δεν είχαν ποτέ αμφισβητηθεί.


Μια πρόσφατη έρευνα, όμως, έφερε υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα των εγγράφων του Σόρος και το κατά πόσον ή όχι την ιθαγένεια του είναι νόμιμη σε όλα.

Ο Soros είναι Ούγγρος - Εβραίος, του οποίου η οικογένεια αγόρασε πλαστά έγγραφα λέγοντας ότι ήταν Χριστιανοί να ξεφύγουν από τους Ναζί.


Αρχικά ονομαζόταν Schwartz, όταν ο Σόρος μετανάστευσε στην Αγγλία όπου έγινε δεκτός ως πολιτικός πρόσφυγας.

Ήταν το 1947 όταν ο Σόρος ήρθε στην Αμερική.

Ως τραπεζίτης επενδύσεων, στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αποκαλύπτεται τώρα, ότι παντρεύτηκε μια Αμερικανίδα, για την διευκόλυνσή του, ότι ακόμη την δωροδόκησε για να αποκτήσουν ένα παιδί, και έτσι θα μπορούσε να πάρει την Αμερικανική υπηκοότητα του, εύκολα.


Του χορηγήθηκε υπηκοότητα το 1961, αλλά τα χαρτιά που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα, τον αναγνωρίζουν ως πολιτικό πρόσφυγα, η οποία υπηκοότητα, του επέτρεψε να παρακάμψει τους απαραίτητους κανόνες και τα επίπεδα, για να γίνει πολίτης των ΗΠΑ.

Με λίγα λόγια, ο Σόρος φαίνεται να εξαπάτησε τις Αρχές, οπότε, ποτέ και καθόλου δεν θα έπρεπε να γίνει πολίτης των ΗΠΑ.


Όταν ο πρόεδρος Trump ανακάλυψε ότι μπορεί να υπάρχει ζήτημα, με τη νομιμότητα του Σόρος, υπέγραψε γρήγορα μια διαταγή, για την αφαίρεση ενός καταστατικού του Ομπάμα, από τους περιορισμούς, σχετικά με τη διερεύνηση παλαιών υποθέσεων των προσφύγων.

Η υπόθεση στη συνέχεια παραδόθηκε στις "Συνόδους Jeff" που είχαν δικαιοδοσία κάνουν έναν εκτενή έλεγχο του ιστορικού τους.


Μία πρόσφατη έκθεση ήλθε στα χέρια του Trump και μόλις σήμερα το πρωί [27/2] ο Λευκός Οίκος έδωσε στην δημοσιότητα μια δήλωση:

Όπως και με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή του, ο Τζορτζ Σόρος, εξαπάτησε με τον τρόπο του τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό σημαίνει ότι η ιθαγένεια του είναι υπό εξέταση και πιθανότατα, θα αποσυρθεί.
Την ίδια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε την απόφαση για το αν θα τον απελάσουμε στην Αγγλία, στην οποία το καθεστώς του ως πρόσφυγας, ήταν νόμιμο ή στην Ουγγαρία, όπου είναι πολιτογραφημένος πολίτης.


Ένας εκπρόσωπος του Soros ονόμασε αυτη την κίνηση «παράλογη» και σημείωσε ότι ο γάμος του με την πρώτη σύζυγό του διήρκεσε 23 χρόνια, και είναι σχεδόν αδύνατη μια απάτη σε τέτοια έκταση..

Φύγε από τη χώρα μας [USA] George! Ω, και μόλις δεν είστε πλέον πολίτης των ΗΠΑ οι πολιτικές σας χρηματοδοτήσεις επίσης, κρίνονται παράνομες στις εκλογές μας.

Μιλάμε για... "με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια".

usapoliticsnow.com
 
Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Απελάστε τον στην Ρωσσία!!!


Φωτοεπιλογή: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Για περισσότερα ΕΔΩ

Επιμέλεια - Μετάφραση - Απόδοση: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε