.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελλάδα περικυκλώνεται από εχθρούς

Εξοπλίζονται μέχρι και τα Σκόπια!
Την ώρα που η Ελληνική οικονομία ψυχορραγεί. Σαν να μην έφταναν οι συνεχείς πολεμικές προκλήσεις των Τούρκων σε Θράκη και Αιγαίο, η....
χώρα μας κινδυνεύει με μελλοντικά παρόμοια γεγονότα και από το βορρά, πάντα υπό την... "ομπρέλα" του ΝΑΤΟ.

Η ίδια η υφυπουργός άμυνας της ΠΓΔΜ Ελιζαμπέτα –Κουπόβσκα-Ρίστοβα, παραδέχθηκε πως το γειτονικό κρατίδιο εξοπλίζεται συνεχώς από το ΝΑΤΟ, ακόμη και αν δεν ανήκει σε αυτό!

"Ακολουθούμε κατά γράμμα το σχέδιο ολοκλήρωσης, εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού των ενόπλων δυνάμεων της της χώρας με την αμέριστη βοήθεια της συμμαχίας σύμφωνα με τα νατοϊκά πρότυπα, σπαταλώντας τα χρήματα εκεί που πρέπει ", είπε η ίδια έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο σχεδιασμού και εξοπλισμού του ΝΑΤΟ Πωλ Σαβερούξ.

Ο ρόλος της Συμμαχίας στα Βαλκάνια είναι το λιγότερο ύποπτος, ιδιαίτερα στην περίπτωση που εξοπλίζει μία χώρα η οποία δεν βρίσκεται καν στους κόλπους της, ωστόσο βρίσκεται εν τω μέσω της Σερβίας και της Ελλάδας.

Ήδη από το 2008 το ΝΑΤΟ έχει ανοίξει αντιπροσωπεία στα Σκόπια, υποσκάπτοντας τον σταδιακό εξοπλισμό τους και τη δημιουργία ενός αξιόμαχου στρατού συμμαχικών προδιαγραφών.

Εξέλιξη μόνο με άσχημες προεκτάσεις για την Ελλάδα, που θα έχει εκτός από τους Αλβανούς εθνικιστές, ενδεχομένως άλλον έναν λόγο για ανησυχεί στα νώτα της

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε