.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Διαψεύδεται η δήθεν πτώση Τουρκικού ελικοπτέρου στα Ίμια

Μαϊμού η είδηση για την πτώση του!
Όπως όλα δείχνουν, ιστορία με την πτώση Τουρκικού ελικοπτέρου στα Ίμια είναι άλλο ένα παραμύθι των Τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το ότι....
διακινήθηκε από φιλοκυβερνητική εφημερίδα λέει πολλά.

Η Τουρκική μονταζιέρα αποκαλύπτεται και εκθέτει τους ακροδεξιούς ξεφτίλες που «περιέργως» τρέχουν να αναπαράξουν πρόθυμα την Τουρκική προπαγάνδα!

Τελικά κανένα ελικόπτερο δεν «κατέπεσε στα διεθνή ύδατα στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων»! Οι Τούρκοι μετά το συναγερμό που σήμανε νωρίτερα σήμερα άρχισαν να το… «μαζεύουν».

Η «είδηση» της πτώσης που αρχικά ανέβηκε στην ιστοσελίδα της φιλοκυβερνητικής «Γενί Σαφάκ» και του «Χαμπέρ Νιούς» ήδη έχει «εξαφανιστεί», από τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Η πληροφορία περί πτώσης του ελικοπτέρου της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια έθεσε σε συναγερμό όλες τις αρμόδιες ελληνικές αρχές στην περιοχή αυτή, τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή που είναι και το καθ’ ύλην αρμόδιο.

Μετά από λίγη ώρα τόσο το ΓΕΕΘΑ όσο και το αντίστοιχο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σημείωναν με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο περιστατικό.


[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε