.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

"Φακελώνουν" όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα

Με ηλεκτρονικές κάρτες θα κυκλοφορούν
Όπως πολλάκις σας έχουμε ενημερώσει, ο πραγματικός λόγος που εδώ και τρία χρόνια προωθείται τόσο πολύ η μαζική μετανάστευση εξαθλιωμένων....
Μουσουλμάνων στη Δύση είναι το επακόλουθο μαζικό "φακέλωμά" τους, εν μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Τώρα αποκαλύπτεται και στην Ελλάδα ο πραγματικός λόγος της μετανάστευσης.

Το βήμα που μέχρι στιγμής μεμονωμένα γίνεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει καθολικά, αφού περισσότεροι από 580.000 μετανάστες θα νομιμοποιηθούν και θα κυκλοφορούν με ηλεκτρονικές κάρτες και βιομετρικές ταυτότητες.

Πρόκειται για μία πτυχή της εγκυκλίου που δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2017 και μεταξύ άλλων αφορά την παραχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

"Οι άδειες δεν θα εκδίδονται πλέον με τη μορφή της αυτοκόλλητης ετικέτας που επικολλάται στο διαβατήριο (βινιέτα) αλλά με τη μορφή αυτοτελούς εγγράφου, το οποίο έχει τη μορφή της ηλεκτρονικής κάρτας και θα περιλαμβάνει τα στοιχεία ταυτοποίησης του αλλοδαπού, τα απαιτούμενα βιομετρικά δεδομένα (ψηφιακή φωτογραφία προσώπου και δύο ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα)", αναφέρεται στην εγκύκλιο.

Οι ορδές των μεταναστών θα γίνουν το καλύτερο παράδειγμα απέναντι στους δόλιους σκοπούς της Νέας Τάξης, στο δρόμο της δημιουργίας του παγκόσμιου κράτους.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε