Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Στοκχόλμη: Όχλος μεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Σουηδία: Εταιρία φεύγει από το Μάλμε
Επίθεση με γροθιές, κλωτσιές και γυάλινα μπουκάλια δέχτηκαν οι Σουηδοί αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή....
Ρίνκεμπι της Στοκχόλμης, όταν 20-30 μετανάστες βγήκαν από το πουθενά και έτρεξαν προς το μέρος τους.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό κατά τη διάρκεια μιας απλής υπηρεσίας. Φυσικά, είναι πολύ σοβαρό πράγμα όταν οι αστυνομικοί, που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, δέχονται επίθεση με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια πραγματικότητα, που δυστυχώς υπάρχει σαν κάτι που συμβαίνει σχετικά συχνά στους συναδέλφους που δουλεύουν εκεί», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Eva Nilsson.

Σύμφωνα με πολλούς Σουηδούς αστυνομικούς, στις αρχές έχει δοθεί η εντολή να εφαρμοστεί ο Κώδικας 291, δηλαδή η απόκρυψη όλων των πληροφοριών σχετικά με εγκλήματα που γίνονται από μετανάστες.

Επίσης, σύμφωνα με μια αναφορά του Σεπτεμβρίου, εξαιτίας της αύξησης της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια, το 80% των αστυνομικών σκέφτεται να αλλάξει καριέρα.

Η ζωή των Σουηδών έχει μετατραπεί σε μαρτύριο, καθώς η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς, με τις κλοπές, την καταστροφή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, και τους βιασμούς, ακόμα και ανηλίκων, να αποτελούν ένα καθημερινό φαινόμενο.

Η κατάσταση είναι μάλιστα τόσο τραγική, που ακόμα και κάποιοι Σομαλοί μετανάστες σκέφτονται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, λέγοντας ότι κάποιες σουηδικές πόλεις είναι πιο επικίνδυνες απ’ότι η πατρίδα τους.

Δείτε ένα βίντεο για να πάρετε μια γεύση για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στο Ρίνκεμπι:


EL

Σουηδία: Εταιρία φεύγει από το Μάλμε εξαιτίας των Mουσουλμάνων μεταναστών


Στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η Σουηδική εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, Högs EL, δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους της “πολυπολιτισμικής” Μάλμε, εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας στην πόλη.

Εννοείται πως αυτή η αύξηση οφείλεται στους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν μετατρέψει εδώ και καιρό πολλές περιοχές σε γκέτο, πράγμα που συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο πληθυσμός της Μάλμε αποτελείται κατά 43% από ξένους, με τους περισσότερους μετανάστες να προέρχονται από το Ιράκ, ενώ στην περιοχή Rosengard, το 90% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ


Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε