.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πως οι ηγέτες του κόσμου εξαπατήθηκαν επενδύοντας δισεκατομμύρια στην παγκόμια υπερθέρμανση

Η Daily Mail αποκαλύπτει εκπληκτικές αποδείξεις ότι η οργάνωση που είναι η παγκόσμια πηγή άντλησης κλιματικών δεδομένων, έσπευσε να δημοσιεύσει....
ένα έγγραφο ορόσημο που υπερέβαλε σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και ήταν προγραμματισμένο να επηρεάσει την ιστορική συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, το 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι βασίστηκε σε ένα ψέμα. Ο οργανισμός NOAA δημοσίευσε ψευδή στοιχεία που ήξεραν ότι ήταν ψευδή, προκειμένου να αρπάξουν δισεκατομμύρια δολάρια από τις κυβερνήσεις του κόσμου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές σε αυτή την επιβάρυνση η οποία βασίζεται σε ένα ψέμα. Ο Πρόεδρος Tραμπ πρόκειται δικαίως να σχίσει τις συμφωνίες αυτές και να αρχίσει να διαλύει την κάλπικη βιομηχανία της κλιματικής αλλαγής.

Ένας υψηλού επιπέδου πλροφοριοδότης είπε στην εφημερίδα ότι ο οργανισμός Αμερικανικής Εθνικής Διεύθυνσης Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (America’s National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)) παραβίασε τους δικούς του κανόνες για την επιστημονική ακεραιότητα, όταν δημοσίευσε την εντυπωσιακή, αλλά λανθασμένη έκθεση, με στόχο να πετύχει το μέγιστο δυνατό αντίκτυπο στους ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Μπαράκ Ομπάμα και του Ντέιβιντ Κάμερον κατά τη διάσκεψη για το κλίμα, στο Παρίσι, το 2015.

Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι η «παύση» ή η «επιβράδυνση» στην υπερθέρμανση του πλανήτη κατά την περίοδο από το 1998 - που αποκάλυψαν επιστήμονες των Ηνωμένων Εθνών- έως το 2013 δεν υπήρξε ποτέ, και ότι οι θερμοκρασία παγκόσμια είχε αρχίσει να αυξάνεται ταχύτερα από ό, τι ανέμεναν οι επιστήμονες.

Προωθήθηκε από τον NOAA με τυμπανοκρουσίες δημοσίων σχέσεων και διαδόθηκε σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε κατ 'επανάληψη από τους πολιτικούς και τους φορείς χάραξης πολιτικής.

Αλλά ο πληροφοριοδότης, Dr John Bates, ένας κορυφαίος επιστήμονας του NOAA με άμεμπτη φήμη, έδειξε στην Mail on Sunday αδιάσειστες αποδείξεις ότι η έκθεση βασίστηκε σε παραπλανητικά, «ανεπιβεβαίωτα» δεδομένα.

Η έκθεση ποτέ δεν υποβλήθηκε στην αυστηρή εσωτερική διαδικασία αξιολόγησης της NOAA - που σχεδίασε ο Δρ Bates.

Οι ισχυρές αντιρρήσεις του για τη δημοσίευση των ελαττωματικών δεδομένων παρακάμφθηκαν από προϊσταμένους του στον NOAA σε αυτό που περιγράφει ως μια "κραυγαλέα προσπάθεια έντασης των επιπτώσεων" αυτού που έγινε γνωστό ως Έκθεση PAUSEBUSTER.

Οι αποκαλύψεις του είναι πιθανό να σκληρύνουν την αποφασιστικότητα του Προέδρου Tραμπ να θεσπίσει τις υποσχέσεις του για να αντιστρέψει την «πράσινη» πολιτική του προκατόχου του και να αποσυρθεί από τη συμφωνία του Παρισιού προκαλώντας έτσι μια έντονη πολιτική διαμάχη.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


TIME

[Πηγή]


Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε