.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σιωπηλή «απόβαση» νεαρών Τούρκων στην Αθήνα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
«Απόβαση» νεαρών Τούρκων με «σπουδές και μεταπτυχιακά» έχει γίνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα νότια προάστια....

Όπως μεταδίδεται, εκατοντάδες Τούρκοι έχουν καταφύγει στη χώρα μας ως αντικαθεστωτικοί που δεν επιθυμούν και δεν μπορούν, όπως ισχυρίζονται, να ζήσουν στην Τουρκία.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κάποιοι από αυτούς δεν ήρθαν στην Ελλάδα από την Τουρκία, αλλά από τον Καναδά και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το Militaire.gr, το οποίο επικαλείται στοιχεία της έγκυρης συνδρομητικής ιστοσελίδας «insidestory.gr», 600 νέοι και νέες από την Τουρκία εργάζονται σε εταιρεία που έχει έδρα τα νότια προάστια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «τα κοινά σημεία των μελών της “τουρκική παροικίας” των νοτίων προαστίων είναι ότι “είναι νέοι, στην πλειοψηφία τους μεταξύ 25 και 35 ετών.

Είναι όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ενώ μιλούν ικανοποιητικά την αγγλική (κάτι όχι συνηθισμένο στην Τουρκία). Διατηρούν καθόλου ή χαλαρούς δεσμούς με την θρησκεία –πολλοί είναι άθεοι, ντεϊστές ή αγνωστικιστές, κάποιοι μουσουλμάνοι στην πίστη, που όμως δεν θρησκεύονται”».

Μπορεί να μην είναι κάτι ύποπτο, ωστόσο η μαζική αυτή είσοδος Τούρκων πολιτών στην Ελλάδα οφείλει να κρατά σε εγρήγορση τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε