.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΡΕΜΙ MADE IN USA - ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ(Βίντεο)

A federal judge in Utah has struck down part of that state's law banning polygamy on Friday, December 13, 2013, after a lawsuit was brought by the stars of the television reality series "Sister Wives."
Η πολυγαμία του Ισλάμ εμφανίζεται τώρα στην Αμερική από τους ίδιους τους Αμερικάνους με ένα στιλ ριάλυτι σόου όπου χάνει....
η μάννα το παιδί και το παιδί τη μάννα.

sister-wives-divorce-cover

Το φαινόμενο αυτό που έχει βρει και πολλούς μιμητές ήρθε στην επικαιρότητα από μια χαρακτηριστική περίπτωση του Kody Brown, ο οποίος είχε κάνει ένα γάμο και παράλληλα άλλους τρεις συμβολικούς, συνολικά 4 συζύγους και 18 παιδιά.

Κάποιες έφεραν και τα παιδιά από τον πρώτο γάμο τους μαζί τους, αλλά δεν του έφτανε αυτό: χώρισε τώρα την πρώτη για να πάει με την ανιψιά της και στην συνέχεια τις έδιωξε γιατί βρήκε άλλες δύο καινούργιες. Τυφλά να έχουνε οι σεΐχηδες της Αραβίας.

ht_sisterwives_whole_family_hb_160412_16x9_992

Το ερώτημα είναι όλες αυτές που πάνε με τέτοιους άντρες που δεν έχουν το θεό τους, τι πνευματικό επίπεδο έχουνε και δυστυχώς υποβιβάζουν το γυναικείο φύλο σε έσχατα επίπεδα.

1653734_790622317632146_1417449347_n

Αυτή είναι μια σύγχρονη αμερικανική οικογένεια που σημειωτέον χρηματοδοτείται και από την τηλεόραση για να προβάλλεται σαν ριάλιτι σόου και να.. δίνει το «καλό» παράδειγμα.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


HLN


Dianne Cee


HuffPost Live

Το αποκορύφωμα στο τελευταίο βίντεο όπου δεν πήρε ούτε μία ούτε πέντε αλλά 13 γυναίκες.


Direct Trend

Ο ίδιος ο πάτερ Παΐσιος άλλωστε έλεγε χαρακτηριστικά «Η Αμερική είναι σαν τον αργαλειό που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε