.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Μήνυμα απελπισίας από τη Σουηδία – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Σουηδία έχει πεθάνει. Μην αφήσετε τη χώρα σας να πάθει το ίδιο…». Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που δείχνει την κατάσταση....
που επικρατεί στην “πολιτισμένη” Σουηδία.

Εκεί όπου το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει γονατίσει σχεδόν κάθε υποδομή του κράτους.

Ληστείες, βιασμοί και δολοφονίες έχουν γίνει ένα καθημερινό φαινόμενο, λόγω των μουσουλμανικών πληθυσμών που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της σκανδιναβικής χώρας.

«Οι μετανάστες δεν θέλουν να πετάξουν την παλιά τους ταυτότητα και να γίνουν Σουηδοί. Για την ακρίβεια, οι ίδιοι οι Σουηδοί όχι απλά αποθαρρύνουν τους μετανάστες από το να λάβουν την παραδοσιακή σουηδική ταυτότητα, αλλά αρνούνται μάλιστα να δεχτούν πως υπάρχει τέτοιο πράγμα.»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, η Σουηδία μετατρέπεται σε αστυνομοκρατία, με χιλιάδες κάμερες να παρακολουθούν τα πάντα και τους αστυνομικούς να ασκούν την εξουσία τους με βία.

Όσο για τα φεμινιστικά κινήματα: «Τα κορίτσια πετιούνται από τα μπαλκόνια επειδή δεν υπακούν στην πατριαρχία (του Ισλάμ). Ναι, αυτό συμβαίνει συχνά στη νέα Σουηδία.

Και οι φεμινίστριες ασχολούνται με τον άνισο μισθό μεταξύ των φύλων, μιμούμενες τα ζητήματα της κοινωνίας ΛΟΑΤ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανσέξουαλ) που υπάρχουν στις ΗΠΑ.»

Μιλώντας για την σχέση Χριστιανισμού με το μεταναστευτικό: «Ο Χριστιανισμός και ο Μεταχριστιανισμός, άσχετα από το τι νομίζει ο καθένας, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που υπάρχουν στη Σουηδία, αλλά στέκεται εμπόδιο σε ότι αφορά το μεταναστευτικό… συγκρίνουν την θυσία του Χριστού με την θυσία που κάνουν οι Σουηδοί για να βοηθήσουν τους μετανάστες να γίνουν καλύτεροι.»

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


William Thomas

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε