.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΧΑΜΟΣ στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ γύρω απ΄τον ΗΛΙΟ (video)

Μία αναστάτωση επικρατεί στον ζωοδότη αστέρα του Ηλιακού μας Συστήματος. Εκατοντάδες περίεργα αντικείμενα κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους….

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως καθημερινά στον Ήλιο μας κάνουν εμφανίσεις από περίεργες δομές και ανωμαλίες που η NASA δυσκολεύεται να χαρακτηρίσει, ωστόσο πάντα καταφέρνει να έχει μία απάντηση για όλα, όμως αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Η εμφάνιση UFO γύρω ή δίπλα από τον Ήλιο είναι μία πραγματικότητα που έχει φτάσει να είναι ρουτίνα και να περνάει πια στα «ψιλά». Ο youtuber myunhauzen74, έχει καθημερινές αναφορές με αυτές τις παράδοξες θεάσεις. Ειδικά , όμως σε αυτό το video που ακολουθεί υπάρχει τεράστιο πλήθος από ανεξήγητα αντικείμενα:

myunhauzen74

Αν και πολλοί μπορεί να ισχυριστούν πως τίποτα από αυτά δεν είναι εξωγήινα διαστημόπλοια, αλλά τυχαίοι σχηματισμοί ή φυσικά φαινόμενα, υπάρχουν εικόνες που μας έχει δώσει πολλές φορές ο Streetcap1, στα οποία φαίνεται καθαρά ο σχεδιασμός και η άτρακτος ενός διαστημοπλοίου:

Την αυθεντική φωτογραφία της NASA μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:

Streetcap1

Και στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε την αυθεντική φωτογραφία της NASA ΕΔΩ:

Streetcap1

Ειδικότερα αυτά τα δύο μυστηριώδη αντικείμενα, όπως και πολλά άλλα, τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές να κυκλοφορούν εκεί έξω. Έχουν πάντα το ίδιο σχήμα και την ίδια μορφή -ίσως από άλλες οπτικές γωνίες. Όμως, σίγουρα δεν μπορεί να πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από εξωγήινες ιπτάμενες κατασκευές…

Τι συμβαίνει στο διάστημα; Τι γίνεται στον Ήλιο;

Ειδικά για τον τελευταίο έχουν αρχίσει να γίνονται πολλές εκτιμήσεις, βάση παρατηρήσεων, ότι πρόκειται για μία αστροπύλη από την οποία εισέρχονται και εξέρχονται όντα με τα οχήματά τους από άλλες διαστάσεις ή κόσμους γεωγραφικά απομακρυσμένους.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, σίγουρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και είναι βέβαιο ότι όπως και εμείς, έτσι και η NASA τα βλέπουν και, ενδεχομένως, να λαμβάνουν τα ανάλογα μέτρα…

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]