.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Το ISIS απειλεί: Θα κάνουμε την Γερμανία πεδίο μάχης

Σε τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον της γερμανικής Καγκελαρίας αλλά και του αεροδρομίου της Κολωνίας – Βόννης καλεί το ISIS Γερμανούς τζιχαντιστές, σύμφωνα με....
εικόνες – μηνύματα που ετοιμάστηκαν από την ισλαμική οργάνωση και αποκαλύφθηκαν από μια οργάνωση που ζητά την απελευθέρωση πόλης Ράκκα της Συρίας.

Σε μια από τις εικόνες εμφανίζεται η καγκελαρία να έχει παραδοθεί στις φλόγες και μπροστά της ένας τζιχαντιστής με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Στο αριστερό μέρος της εικόνας φαίνεται η σημαία του ισλαμικού κράτους να κυματίζει δίπλα στο κτίριο της καγκελαρίας και στο επάνω μέρος της εικόνας υπάρχει μάλιστα το σύνθημα: «Η Γερμανία είναι πεδίο μάχης»


«Μπορείτε να κάνετε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», αναφέρεται σε μια άλλη από τις εικόνες που δημοσιοποίησε  η οργάνωση «Η Ράκκα Σφαγιάζεται Σιωπηλά», καλώντας ουσιαστικά πυρήνες τζιχαντιστών επί γερμανικού εδάφους να αντιγράψουν την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών.


Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης τουλάχιστον 550 Γερμανοί πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για τη Συρία, όπου όπως πιστεύεται εντάχθηκαν στο ISIS.


[Πηγή]

Το είδαμε εδώ