.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Παραιτείται ο Πάπας;;;

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο ίντερνετ, ο πάπας Φραγκίσκος ετοιμάζεται να κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση τον Μάιο και οι....
υποθέσεις οργιάζουν ότι η ανακοίνωση αυτή θα έχει σχέση με την παραίτησή του.

Επικαλούνται επίσης παλιές δηλώσεις του πάπα σύμφωνα με τις οποίες είχε πει: «Προσπαθώ να σκεφτώ τις αμαρτίες μου και τα λάθη μου." Επειδή ξέρω ότι αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, δύο ή τρία χρόνια, και στη συνέχεια στο Σπίτι του Πατέρα."

Πάνε 2 χρόνια που ο πάπας Φράνσις έκανε την αναπάντεχη δήλωση, ότι θα ήταν Πάπας μόνο για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Άφησε να εννοηθεί ότι θα πεθάνει, εκείνη την εποχή.

Πολλοί υπέθεταν τότε, ότι μάλλον ο Πάπας Francis ήξερε ότι το Βατικανό θα τον σκοτώσει, επειδή συνεχώς έδινε την άδεια στο ποίμνιο να αγνοεί τους κανόνες του Βατικανού, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τον έλεγχο που ασκεί το Βατικανό και όχι προς όφελος της ανθρωπότητας.

Βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού όπως γνωρίζουμε από τις πληροφορίες που δίνει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο πάπας είναι ο εκλεκτός του Σαμαέλ σατανά και υπάκουος στις διαταγές του, ταγμένος να προετοιμάσει τον ερχομό του Αντίχριστου στον κόσμο.

Σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του Πάπα Francis, υπολογίζεται ότι ο χρόνος της πιθανής λήξης της θητείας του ή της πιθανής δολοφονίας του σε 2-3 χρόνια, περιλαμβάνει το διάστημα από τον Μάιο του 2016 έως τα μέσα του 2017.

Οι λόγοι που επικαλούνται για την πιθανή του παραίτηση είναι φυσικά η υγεία του που είναι εύθραυστη, με την έννοια ότι έχει μόνο ένα πνεύμονα και έχει παραπατήσει πάνω από μία φορά μπροστά στις κάμερες.

Όμως ας δούμε τις τελευταίες οδηγίες που έδωσε ο Αντίχριστος στα τσιράκια του:

" Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να χρωστούν όλοι περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν.
Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει στην χώρα των μισητών Ελλήνων,
αλλά και στα ευρωπαϊκά κράτη, να έχει τόσους πολλούς Μουσουλμάνους,
που να μην μπορούν να βαδίσουν χωρίς να περνούν ανάμεσά τους.

Μέχρι τέλος Μαΐου, πρέπει η εγκληματικότητα να έχει ανέβει στα ύψη
και όλοι να την νοιώσουν στην καθημερινότητά τους.

Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει όλοι να έχουν,
ή να είναι στη διαδικασία να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να έχει στη Συρία τόσο πολύ στρατό,
από τόσα πολλά κράτη, που να αναρωτιέται ο θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας,
αν θα έχει νόημα να μείνει στην περιοχή ή όχι.

Αν μείνει, ο στρατός του στην περιοχή θα πρέπει να αφανιστεί.
Μέχρι το τέλος Μαΐου όλα αυτά θα πρέπει να έχουν γίνει,
ή να επίκειται, σε ένα το πολύ μήνα, να ολοκληρωθούν.

Αν δεν έχουν γίνει, τότε θα έχετε αποτύχει."

Στις οδηγίες αυτές, που πληροφορηθήκαμε πρώτα από το prisonplanet.gr και τον Δ.Λιακόπουλο, τους δίνει διορία μέχρι τον Μάιο.

Βλέπουμε ότι ο Μάιος είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία για τον Αντίχριστο και τα σχέδιά του, συνεπώς δεν θα μπορούσε ο πάπας, ο οποίος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πιόνια, στην προετοιμασία της εμφάνισής του, να μην επικαλεστεί τον Μάιο για τα όποια σχέδια έχει κατά νου.

Ακόμα κι αν σχεδιάζει να παραιτηθεί, το πιθανότερο θα είναι, να το κάνει για να πάρει τη θέση του ο Παγκόσμιος Ηγέτης, που θα μας "σώσει" πάνω από θρησκείες, κράτη και πολιτισμούς. Όλους μαζί, σαν έναν παγκόσμιο γκρι λαό, προσκυνημένο με το χάραγμα της βασιλείας του.

Βέβαια όλοι αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια θέλουν δε θέλουν όμως προωθούν το Σχέδιο του Θεού και ούτε οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι πότε και αν μπορέσουν να εφαρμόσουν ότι σχεδιάζουν.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ