.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο Καμμένος προανήγγειλε εκλογές...

«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον Ελληνικό λαό, ο Ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο....

Ο Ελληνικός λαός, όμως, έχει απαντήσει πολύ πρόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν οι εκλογές, θα αποφασίσει ξανά ο Ελληνικός λαός» δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστή εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο λαός θα έχει τον λόγο σε περίπτωση που το κουαρτέτο επιμείνει σε παράλογες απαιτήσεις...

«Να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» αναφέρει παρακάτω ο κ. Καμμένος, σχετικά με την Εξεταστικής για το Μνημόνιο.

Για συμφέροντα μίλησε στην συνέχεια ο υπουργός, τα οποία κρύβονται πίσω από τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κώ. Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι: «ένας αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο “φορτιστής”.

Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση.

Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έχουν την κάλυψη κάποιων αρχών και φοβούμαι πολύ – λυπάμαι που το λέω – υψηλά ιστάμενο αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τους προειδοποιεί.

Δεν πρόκειται να γίνουμε οι μεσάζοντες εκείνων που βγάζουν μαύρο χρήμα από τους πρόσφυγες».

Την ίδια ώρα η κυβερνητική Εκπρόσωπος επιβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών ή οικουμενικής».

«Η κυβέρνηση έχει πολύ πρόσφατη εντολή από το εκλογικό σώμα να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας και παραμένει με επιτυχία εντός των στόχων», δήλωσε σε εφημερίδα η κα Γεροβασίλη, η οποία στην συνέχεια κάλεσε να το ξεχάσουν: «αν κάποιοι στο εσωτερικό ευελπιστούν στην αποσταθεροποίηση και ονειρεύονται συγκυβερνήσεις».

Για άλλη μια φορά η κυβερνητική Εκπρόσωπος, τόνισε ότι είναι ανοιχτοί για συνομιλία καθώς: «δεν επιβάλλουμε, δεν διατάσσουμε, όπως οι προκάτοχοί μας. Ακούμε, συνδιαλεγόμαστε και συνδιαμορφώνουμε».

[Πηγή]