.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τεράστια ποσότητα όπλων και πυρομαχικών στο τροχόσπιτο συλληφθέντος ισλαμιστή [φωτο]

ΟΠΛΑ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ
Ένας ισλαμιστής, Βρετανός υπήκοος συνελήφθη ενώ περνούσε στην Τουρκία με το τροχόσπιτό του με το οποίο όπλα και πυρομαχικά....

ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική βρίσκονται στην πόλη, ενώ εξετάζονται όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου κι ενός που συνδέει την υπόθεση με τους τζιχαντιστές.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, ο 40χρονος ισλαμιστής τρομοκράτης συνελήφθη σήμερα το πρωί (σ.σ.14-2-2016) στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ο άνδρας οδηγούσε ένα ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο, με γερμανικές πινακίδες κι έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, καθώς και στην κατοχή του τα εξής:

- 200.000 φυσίγγια, διαμετρήματος 22 χιλιοστών

- 4 τυφέκια μάρκας Walther

- 8 διόπτρες

- Διάφορα χρηματικά ποσά

Επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο.








Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

[Πηγή]