.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ » ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… «ΑΓΓΕΛΟΙ» ΤΟΥΡΚΟΙ

Το Τουρκικό θράσος σε όλο του το μεγαλείο! Το είδαμε και αυτό! Μαθήματα «ανθρωπισμού» παρέδωσε, σύμφωνα με τον Τουρκικό τύπο, ο αρχηγός της Τουρκικής ακτοφυλακής, υποναύαρχος Hakan Üstem στον Έλληνα συνάδελφο του κ Αθανάσιο Αθανασόπουλο, κατά την διάρκεια....
της συνάντησης τους στην Άγκυρα στα πλαίσια των επαφών του Έλληνα πρωθυπουργού κ Τσίπρα με τους Τούρκους.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο Τούρκος υποναύαρχος κατήγγειλε στον κ Αθανασόπουλο την… εγκληματική συμπεριφορά της Ελληνικής ακτοφυλακής στους παράνομους μετανάστες τους οποίους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Τούρκου υποναύαρχου, οι… «άσπλαχνοι» Έλληνες τους πετούν στην θάλασσα αναγκάζοντας τους … «φιλεύσπλαχνους» Τούρκους να τους μαζέψουν για να μην πνιγούν.

Φυσικά και δεν ανέφερε τίποτα ποιος τους ρίχνει στα Ελληνικά νησιά ξεφορτώνοντας όλο αυτό τον ανθρώπινο όγκο από τις τουρκικές ακτές στο Ελληνικό Αιγαίο.


Αλλά δεν έφταναν αυτά. Ο Τούρκος υποναύαρχος κατήγγειλε στον κ Αθανασόπουλο και τις… επανειλημμένες «παραβιάσεις» των Τουρκικών χωρικών υδάτων από την Ελληνική ακτοφυλακή, κυνηγώντας τους δύστυχους μετανάστες τους οποίους η Τουρκική ακτοφυλακή σαν ο… «φύλακας Άγγελος» τους, τρέχει να τους περιθάλψει από την… Ελληνική απανθρωπιά.

Απάνθρωποι λοιπόν οι Έλληνες, ενώ… Άγγελοι οι Τούρκοι που έχουν αναγάγει το εμπόριο ψυχών παρανόμων μεταναστών σε ένα από τα πιο επικερδή επαγγέλματα τους.

Ε... τι άλλο να πούμε! Καλά να πάθουμε που καθόμαστε και τους ακούμε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

[Πηγή]