Υλικά
500γρ πεπόνι
150γρ ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας μέντα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών [500 gr περίπου]
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πεπόνι. Το αναμιγνύουμε με τη ζάχαρη και τη μέντα και τα αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά το βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και το χυμό λεμόνι και χτυπάμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μείγμα ανά μισή ώρα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
Το είδαμε εδώ