.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΡΩΣΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΣΤΗΝ Α.Τ.Ο.

Αντάρτες που μάχονται για την ανεξαρτησία της Νέας Ρωσίας ανατίναξαν στην Οδησσό εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφερε προμήθειες και πολεμοφόδια στους άνδρες της A.T.O....

Tης αντιτρομοκρατικής ψευεδεπίγραφης επιχείρησης που πραγματοποιεί η χούντα του αιμοσταγή δικτάτορα Ποροσένκο εναντίον των ρωσογενών πολιτών.

Η επονομαζόμενη ομάδα Vadym Papury που ανέλαβε την ευθύνη αυτής της επιχείρησης βιντεοσκόπησε την ανατίναξη των όπλων της γενοκτονίας και την ανέβασε στο διαδίκτυο.


Οδησσός 6 Μαίου η κηδεία του 17χρονου

Η ομάδα φέρει το όνομα του 17χρονου Vadym Papury που δολοφονήθηκε άγρια από τους ναζί του Κιέβου στην Εστία των Συνδικάτων στην Οδησσό στις 2 Μαίου 2014.Αποτελεί την πρώτη πράξης εκδίκησης για την δολοφονία του.

Ο νεαρός εκπαραθυρώθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο και υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα και κατάγματα που είχε υποστεί.Στην Εστία των Συνδικάτων βρήκαν φρικτό θάνατο τουλάχιστον 100 άμαχοι πολίτες.


Απανθρακώθηκαν μαζικά από την πυρκαγιά που έβαλαν οι παρακρατικοί του καθεστώτος. Κάποιοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με σφαίρες ενώ άλλους τους είχαν περιλούσει με βενζίνη πριν τους πυρπολήσουν.

«Φασίστες, θυμηθείτε, αυτό είναι μόνο η αρχή. Πληρώνετε και ο νοών νοείτω » είπε ο αντάρτης μαχητής για την πράξη αντίστασης.(ukraina.ru,nahnews 29.12.14)

Η πολιτοφυλακή υιοθετεί το σπαμποτάζ και γενικότερα τον ανορθόδοξο πόλεμο κατά του ολοκληρωτικού πολέμου που εξαπέλυσε το καθεστώς του Κιέβου που ανήλθε στην εξουσία μετά την βίαιη ανατροπή της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης.

News-Front

Πορφύρης Δ, Σταφυλά Π

dimpenews

Το είδαμε εδώ