.

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το Ισλαμικό «Χαλιφάτο» ισοπεδώνει τη Μέση Ανατολή

Εξοντώνει πανάρχαιους γηγενείς πληθυσμούς
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ISIL
ΣΤΟ ΤΙΚΡΙΤ

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο που ακολουθεί, ο τόπος του συμβάντος είναι η πόλη Τικρίτ στο Ιράκ. Εκεί όπου πριν περίπου ένα μήνα, έλαβε χώρα εκτεταμένη σφαγή Σιϊτών και Αλεβιτών από τους ενόπλους του ISIL....

Δεν είναι βέβαια σαφές αν οι σκηνές του συγκεκριμένου βίντεο είναι μόνο από τότε ή αν πρόκειται και για σφαγές που σημειώθηκαν πιο πρόσφατα…

Το βίντεο που διαρκεί παραπάνω από μισή ώρα έχει γυριστεί από τους ίδιους τους τρομοκράτες του ISIL σε στυλ ντοκιμαντέρ και σε πανηγυρικό, όπως θα δείτε, ύφος. Το ντοκουμέντο αυτό αναρτήθηκε στο twitter με την απλή περιγραφή ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σφαγή Σιϊτών στο Τικρίτ.

Ξεκινά δείχνοντας την προετοιμασία των ισλαμιστών για την επίθεση στο Τικρίτ, την επίθεσή τους κατά των Ιρακινών στρατευμάτων, τις συγκρούσεις μέσα στην πόλη και την επικράτησή τους, και ύστερα για την υπόλοιπη διάρκεια του «ντοκιμαντέρ» ακολουθούν σκληρότατες σκηνές από μαζικές εκτελέσεις εν ψυχρώ δεκάδων αθώων πολιτών.

Οι Ουαχαμπίτες - Σουνίτες Ισλαμιστές του ISIL τους αποκαλούν υποτιμητικά rafidi, έναν ασαφή όρο που περιλαμβάνει Σιΐτες, Ιρανούς, Αλεβίτες και γενικά οποιονδήποτε αυτοί οι βάρβαροι μισάνθρωποι θέλουν, στην κυριολεξία, να εξαφανίσουν από τη Μέση Ανατολή.


[Πηγή]