.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ MARILYN MONROE

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ BOBBY KENNEDY

Αυτό προκύπτει από το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 03/06 /14 και φέρει τον τίτλο The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed των αξιόπιστων ρεπόρτερ Jay Margolis και Richard Buskin....

Τη δολοφονία της είχε συντονίσει ο Bobby Kennedy, αδερφός του Προέδρου με συναυτουργούς τον κουνιάδο του, ηθοποιό Peter Lawford και τον ψυχίατρο της σταρ Dr. Ralph Greenson . 

Tο βιβλίο εξιχνιάζει το μυστηριώδη θάνατο της διασημότητας μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που αποφάσισαν να μιλήσουν και συνεντεύξεις. H Mailonline έχει την αποκλειστικότητα κάποιων αποσπασμάτων.


<= Το εξώφυλλο του βιβλίου

Ο Bobby Kennedy μπλέχτηκε σε μια ερωτική σχέση με την Marilyn το καλοκαίρι του 1962 όταν πήγε να τη συναντήσει ως απεσταλμένος του αδερφού του Jack για να την πείσει να σταματήσει τις επιστολές και τα τηλεφωνήματα στον Λευκό Οίκο. 

Επίσης της διαμήνυσε ότι ο Πρόεδρος δεν ήταν διατεθειμένος να χωρίσει την Jackie για να την παντρευτεί. 

Εκείνη την νύχτα ο Bobby και η Marilyn την πέρασαν μαζί . Άρχισαν να βλέπονται συχνά και η Marilyn είχε γίνει το θύμα των δυο αδερφών Κennedy που διαδοχικά της υπόσχονταν ειλικρινή αγάπη και αποκατάσταση μέσα από γάμο.

Όταν συνειδητοποίησε ότι ούτε ο Bobby θα χώριζε την Ethel, άρχισε τις κλήσεις στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα καταγγέλλοντας ότι τα δυο αδέρφια « την έπαιζαν σαν μπάλα και ότι δεν ήταν γι αυτούς παρά ένα κομμάτι κρέας ».

Ο Bobby άρχισε με τη σειρά του να απομακρύνεται όπως ο αδερφός του. Η Marilyn τον απείλησε ότι θα παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου και θα αποκάλυπτε τις άνομες σχέσεις τις με τα δυο αδέρφια αλλά και τα επικίνδυνα μυστικά που γνώριζε για την Προεδρική οικογένεια και τα οποία είχε καταγράψει σε μια κόκκινη ατζέντα.

Ο κουνιάδος του Bobby, Peter Lawford γεμάτος ενοχές για τη δολοφονία της σταρ ξεσπά μετά από χρόνια :

« Ο Bobby Kennedy ήταν αποφασισμένος να της κλείσει το στόμα ανεξαρτήτως συνεπειών . Ήταν η μεγαλύτερη τρέλλα που έκανε ποτέ αλλά και εγώ ήμουν αρκετά τρελλός που το άφησα να συμβεί μπροστά μου» . 

Ο συναυτουργός καταγγέλλει ως τελικό εκτελεστή της ανθρωποκτονίας τον προσωπικό ψυχίατρο της Marilyn, Dr. Ralph Greenson ο οποίος και της χορήγησε το μοιραίο θανάσιμο ενέσιμο υλικό απευθείας στην καρδιά. « Νομίζω ότι ο Bob δεν το είχε προσχεδιάσει. 

Εκείνο το απόγευμα είχαμε προσγειωθεί με το προεδρικό ελικόπτερο στην παραλία Santa Monica στην περιοχή Palisades μπροστά από το σπίτι της στο Los Angeles. Ο Bobby της ζήτησε να του υποδείξει το μέρος που έκρυβε το κόκκινο ημερολόγιο. 

« Πρέπει να ξέρουμε» της ούρλιαξε, αλλά αυτή δεν το έβαζε κάτω. Τότε ο Bobby τηλεφωνεί στον ψυχίατρο της Monroe, Dr. Greenson και αρχίζει να τον απειλεί ότι η Marilyn θα δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι είχε συνάψει ερωτική επαφή με την ασθενή του, κάτι που θα κατέστρεφε την καρριέρα του ως γιατρού και ενδεχομένως να αντιμετώπιζε και ποινή φυλάκισης. 

Η Marilyn δεν είχε ποτέ αναφέρει αυτή τη σχέση αλλά ο Bobby το γνώριζε και εκβίαζε το γιατρό για να συνεργασθεί μαζί του στο έγκλημα.

Η τελευταία και μοιραία συνάντηση του Bobby με την Marilyn έγινε το απόγευμα στις 4 Αυγούστου 1962. Ο κουνιάδος του τον περίμενε έξω πίνοντας σαμπάνια στην πισίνα, όταν άκουσε έντονους διαπληκτισμούς και ουρλιαχτά . 

Μπήκε στο σπίτι και είδε την Marilyn να κρατάει ένα μικρό μαχαίρι ενάντια στον Bobby. Ο Lawford της άρπαξε το χέρι και πέταξε το μαχαίρι μακριά.

« Ο Bobby κάλεσε τον ψυχίατρο να έρθει καθώς επίσης και δυο από τους σωματοφύλακές του της περίφημης εταιρείας των γκάνγκστερ LAPD που δραστηριοποιούνταν σε πολλές παράνομες υποθέσεις. 

Ό ένας σωματοφύλακας έκανε ενδομυική ένεση στην μασχάλη της Marilyn με pentobarbital (Nembutal) για να την ηρεμήσει. Εκείνη αμέσως έπεσε στο πάτωμα. Όση ώρα ήταν ναρκωμένη εγώ και ο Bobby ψάχναμε για το κόκκινο σημειωματάριο. 


Η ένεση Nembutal δεν την κράτησε σε νάρκη για πολύ και τότε οι δυο γκάνγκστερ της LAPD την καθήλωσαν, της έβγαλαν τα ρούχα και της χορήγησαν με κλύσμα 13 με 19 κονιορτοποιημένα χάπια Nembutal και 17 από υδροχλώριο. Αυτό την έπιασε και ξαναρχίσαμε το ψάξιμο. 

Δεν βρήκαμε τίποτα ωστόσο ο Bobby σκέφτηκε ότι έπρεπε να καλέσουμε τον Dr. Greenson να έρθει »

Oι Kennedy, Lawford, και οι δυο σωματοφύλακες έφυγαν κατά 10.30 το βράδυ καθώς το γάβγισμα του σκύλου της Marilyn (μαλτέζικο τερριέ) δημιουργούσε ανησυχία σε όλη τη γειτονιά. Η οικονόμος της Eunice Murray και ο γιός της Norman Jefferies κατέφθασαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. 

Τη βρήκαν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι του ξενώνα με το ένα χέρι να κρέμεται κάτω και κάλεσαν ασθενοφόρο υποψιαζόμενοι κάποια overdose.

Ο διασώστης των Πρώτων Βοηθειών (Schaefer Ambulance) , James Hall ήταν ο πρώτος που έφτασε στον τόπο γύρω στα μεσάνυχτα. Την τοποθέτησε στο πάτωμα και άρχισε να της κάνει καρδιοτονωτικό μασάζ:

« Ήταν γυμνή, χωρίς κουβέρτα. Δεν υπήρχε κανένα ποτήρι από νερό ή αλκοόλ…Στο κομοδίνο της υπήρχαν μπουκαλάκια με χάπια αλλά δεν είχε καταναλωθεί κανένα. Η αναπνοή της ήταν επιπόλαιη,ο σφυγμός της πολύ αδύναμος και αυτή ήταν σε κατάσταση αφασίας. 

Δεν υπήρχαν ενδείξεις από εμετό που θα ήταν κλασικό σύμπτωμα υπερβολικής δόσης αλλά και η αναπνοή της δεν μύριζε ούτε φάρμακο, ούτε αλκοόλ» Ο Hall συνέχιζε τις μαλάξεις και επανέφερε την αναπνοή της. 

Δούλευε με έναν πλαστικό αεραγωγό κατευθείαν στο στέρνο της και φώναξε την βοηθό του Liebowitz να του φέρει γρήγορα από το ασθενοφόρο τον εξοπλισμό αναζωογόνησης. Εκείνη τη στιγμή εμφανίσθηκε ένας άνδρας : « Είμαι ο προσωπικός της γιατρός, δώστε της θετική πίεση » .

“Ιησού Χριστέ μου”, σκέφτηκα.”Εδώ έχω το μηχάνημα που κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτός μου λέει να το βγάλω; » αναπολεί ο Hall. “Ο γιατρός τοποθέτησε σε λάθος περιοχή της κοιλιακής χώρας το σωλήνα, ενώ εγώ φυσούσα…. Χριστέ μου ας την μετακινήσουμε, δεν μπορούμε να εργασθούμε έτσι…. Η ώρα έτρεχε και εγώ ήθελα να σωθεί. 

Ο γιατρός έβγαλε από την τσάντα του μια υποδόρια ένεση με μια τεράστια βελόνα. Αυτός γέμισε τη σύριγγα με ένα υγρό από ένα μπουκάλι με λαστιχένια σφραγίδα . Στη συνέχεια αυτός έμπηξε την τεράστια βελόνα με βάναυσο τρόπο στο στήθος της. 

Η βελόνα βρήκε ένα κόκκαλο στα πλευρά, και αυτός αντί να ξαναπροσπαθήσει την πίεσε πιο δυνατά στον θώρακα σπάζοντάς της ένα πλευρό. Το υλικό ήταν αδιάλυτο pentobarbital. Πρόκειται για ψυχρή δολοφονία.”

Μάρτυρας της θανατηφόρας ένεσης ήταν εκτός των δυο διασωστών του ασθενοφόρου και η βοηθός Liebowitz. Και οι τρεις κατήγγειλαν ότι ο γιατρός Ralph Greenson ήταν υπεύθυνος για το θάνατό της. Είχε ειδοποιηθεί από τον Bobby για να αναλάβει τη « θεραπεία » της.

Η φωτορεπόρτερ περιοδικών Life Style, Leigh Wiener ήταν αυτή που δωροδοκήθηκε ν΄ αφήσει ένα μπουκάλι ουίσκι στο δωμάτιο της νεκρής και μετά να πάρει τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

FBI, δημοσιογράφοι, ερευνητές, ντετέκτιβ, εισαγγελικές αρχές, νομικοί αλλά και συνδικαλιστές του Hollywood, αποσιώπησαν την αλήθεια για να σωθεί από την καταστροφή η δυναστεία Kennedy. Μάταια….

Το δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή με σημάδια αίματος στον τοίχο που τότε κανείς δεν έδωσε σημασία

Οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος πριν την τοποθέτηση του μπουκαλιού ουίσκι

Ο σατανικός ψυχίατρος

Δ.Πορφύρης, Π.Σταφυλά

[Πηγή]