.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Περίεργες πληροφορίες Μέρος 12


Ο Charlie Chaplin κάποτε έλαβε μέρος σε ένα διαγωνισμό με σωσίες του Charlie Chaplin… και έχασε!....

Ο πιλοειδής δρυοκολάπτης έχει το μέγεθος ενός κορακιού, κάνει κατά μέσο όρο 12.000 χτυπήματα την ημέρα. Μπορεί να κάνει μέχρι 20 χτυπήματα το δευτερόλεπτο και κλείνει τα μάτια του κάθε φορά που χτυπάει.

Στις ΗΠΑ υπήρχε κάποτε η απαγόρευση να δείχνουν τουαλέτες στην τηλεόραση.

Ο Calvin Coolidge ήταν ο 30ος πρόεδρος των ΗΠΑ, μεταξύ 1923-1929. Του άρεσε να παίζει φυσαρμόνικα και να του κάνουν μασάζ στο κεφάλι και το μέτωπο, με βαζελίνη, την ώρα που έπρεπε το πρωινό του στο κρεβάτι.

Ο Walt Disney φοβόταν τα ποντίκια…

Ο Bugs Bunny αρχικά ήταν γνωστός με το όνομα Happy Rabbit.

Παλιά στην Ιαπωνία υπήρχε διαγωνισμός για το πιο παρατεταμένο και πιο δυνατό αερισμα… Ο νικητής απολάμβανε τα πλούσια δώρα και τις τιμές όλων. Σίγουρα αυτός ήταν ένας διαγωνισμός για μη καπνίζοντες…

Υπάρχει μια υπόθεση δικαστηρίου, όπου ένας σερφερ κατέθεσε μήνυση εναντίον ενός αλλού σερφερ, επειδή του έκλεψε το κύμα. Ο δικαστής έκλεισε την υπόθεση επειδή δεν ήξερε πως να κοστολογήσει τον πόνο που προκαλείται σε έναν σερφερ να βλέπει έναν άλλο να κάνει σερφ στο κύμα του.

Έχετε δει πότε την ταινία Pulp Fiction; Αν ναι, προσέξατε ότι όλα τα ρολόγια είναι ρυθμισμενα στις 4:20;

Οι ελέφαντες δεν φοβούνται τα ποντίκια!

Το μεσαίο όνομα του Donald Duck είναι Fauntleroy.

Μόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του.

Η μύτη και τα αυτιά του ανθρώπου δεν σταματάνε να μεγαλώνουν.

Δύο χελώνες που ζούσαν μαζί για περίπου 115 ξαφνικά μάλωσαν. Τον Ιούνιο του 2012 η Bibi δάγκωσε τον Poldi στο καβούκι και του έσπασε ένα κομμάτι. Φαίνεται η Bibi ήθελε να είναι ελεύθερη ξανά μετά από 115 χρόνια σχέσης με τον Poldi.

[Πηγή]