.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"Βόμβα" για χρήση ναρκωτικών & αλκοολισμό στην Βουλή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "Να υπάρχει έλεγχος στην είσοδο"

Υπόνοιες για χρήση ναρκωτικών και αλκοολισμό από πολλούς βουλευτές, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστος Παππάς πριν λίγο στην Βουλή....

Συγκεκριμένα μιλώντας πριν λίγο στη Βουλή είπε ότι "Μετά την απαγόρευση της οπλοφορίας και τους ελέγχους που γίνονται, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να γίνεται έλεγχος στους βουλευτές που εισέρχονται στο Κοινοβούλιο για εκρηκτικά, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ειδικά για τις δύο τελευταίες κατηγορίες θεωρώ ότι είναι υποχρεωτικό κάτι τέτοιο".

Στο αίτημα του Χρήστου Παππά αντέδρασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι διαφώνησαν για άγνωστους λόγους

Την ίδια ώρα στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίστηκε η απαγόρευση των όπλων στο Κοινοβούλιο.
Σημειώνουμε ότι έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα κατηγορίες μεταξύ βουλευτών για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (τελευταία περίπτωση η Φ. Πιπιλή) ενώ ερώτημα τίθεται για χρήση ναρκωτικών ουσιών από βουλευτές.

Γνωρίζει κάτι παραπάνω ο Χ.Παππάς για το ζήτημα; Και θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από τους βουλευτές θα δεχθούν να περάσουν αντιναρκωτικό τεστ ή να φυσήξουν στον σωλήνα που δείχνει την κατανάλωση αλκοόλ.

[Πηγή]