.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Εκπληκτικό φωτεινό μπλε UFO σε πτήση προς την Φλόριντα - Βίντεο


Πρόσφατα ο αδελφός μου ήταν σε μια πτήση προς την Φλόριντα και ενώ ήταν πάνω από τον ωκεανό και γύρω στα 30.000 πόδια έτυχε να κοιτάξει έξω από το παράθυρό του και αυτό που κινηματογράφησε ήταν εκπληκτικό και συγκλονιστικό. Αυτό το βίντεο δεν είναι ψεύτικο, είναι 100% πραγματικό....

Και άλλοι επιβάτες από το αεροπλάνο είδαν το ίδιο αντικείμενο με το μπλε φως, αλλά μόνο ο αδελφός μου και μια άλλη κυρία είχε το χρόνο να το τραβήξει σε βίντεο.
Είναι ένα UFO και το συγκλονιστικό είναι ότι αυτό το πράγμα δεν
κινείται. Έχει ένα μεγάλο λαμπερό γαλάζιο τρούλο που είναι λαμπερός και φαίνεται καθώς το αεροπλάνο το προσπερνά. Αποκλείστηκε η εκδοχή να είναι ένα μετεωρολογικό μπαλόνι λόγο από το έντονο μπλε φως που εκπέμπει.
Η FAA είχε ήδη ενημερωθεί, όπως αναφέρθηκε από τους ανθρώπους για την πτήση, και οι πιλότοι και οι επιβάτες έτρεξαν γρήγορα έξω μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε.
Ο Tommy Dreamer συναντήθηκε με τον αδελφό μου για να δεί το βίντεο και είναι ακόμα σοκαρισμένος από αυτό. Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη, καθώς πρόκειται για είναι άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO). Είναι, επίσης σε επικοινωνία με τοCNN και άλλα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό.
Η εμφάνιση του περίεργου αντικείμενου έγινε στις 29 Δεκεμβρίου του 2012

Disclose.tv - Bright Blue UFO Flimed From Plane 12/29/12


[Πηγή]

Το είδαμε εδώ