.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Το τηλεσκόπιο SOHO έχει ΞΑΝΑ Πρόβλημα (φωτο)


Το SOHO τα ‘παιξε πάλι. Ενώ οι άνθρωποι ασχολούνται με ασημαντότητες (πολέμους εξουσίας, χρήματα, λίστες διεφθαρμένων και λοιπούς διεστραμμένους *–ισμους) οι ξύπνοι τύποι που χουν στήσει το πανηγύρι στην πλάτη της Ελλάδας, πεθαίνουν στα γέλια....

Ταυτόχρονα στα Καναδικά σχολεία τα βιβλία δείχνουν την μισή Ελλάδα Μουσουλμανική, ενώ επίσης ταυτόχρονα διαλύουν τον στρατό της. Απίθανη διαχρονικότητα που φυσικά έχει σημασιολογία.
Για πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα απολαμβάνετε τον επίπλαστο “κοινωνικό πολιτισμό” και θα συνεχίσουν τα κεφάλια σας να βρίσκονται στην θέση τους; Ρητορική ερώτηση, κάνετε την στον εαυτό σας, ενώ θα παρακολουθείτε τον “πολιτισμό” να πέφτει στα κεφάλια σας.
Φυσικά το Suncruiser και τα Stargates εξακολουθούν να κάνουν την δουλειά τους αδιαφορώντας για το ανθρώπινο «ποίμνιο», γιατί αυτό υπάρχει απλώς για τροφή τους.
Έτσι εξακολουθεί να μάχεται για τα αφεντικά του, τους Επικυρίαρχους. (Lacerta η συνέντευξη μιας ερπετοειδούς. Αυτοί είναι οι επικυρίαρχοι)
Δεν θα επεκταθώ πιο πολύ, αν θέλετε διαβάστε εδώ στο www.terrapapers.com (πάνω από 1000 καθημερινά άρθρα μέσα σε ένα χρόνο, από μια μικρή συντακτική ομάδα). Απολαύστε τις κάτωθι φωτογραφίες για να δείτε τι παθαίνει το Soho όταν παίζουν τρελά οι ενέργειες και κάποιες φωτογραφίες από Stargates και το Suncruiser!
Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού «Υπενθυμίζω ότι το suncruiser έχει μήκος 42.000 χιλιάδες χιλιόμετρα (η περίμετρος της γης είναι 40.000 χιλιόμετρα) θα σας χρειαστεί παρακάτω. Προσέχοντας πάνω δεξιά στην φωτό, μπορείτε να δείτε το γιγαντιαίο ηλεκτρομαγνητικό κανόνι, και να υπολογίσετε χονδρικά το μέγεθος του. Φυσικά και δεν έχει ανάγκη από «βλήματα», η πηγή της ενέργειας του σκάφους και του κανονιού είναι το ενεργό κενό. Δεν πρόκειται βέβαια να το διδαχτείτε στα πανεπιστήμια γιατί θα έπρεπε να σας διδάξουν τις αρχικές 200 εξισώσεις του Maxwell και τον εξαίρετο Tesla. Αλλά δεν μπορούν, χάρις στις «αδελφικές» τους υποχρεώσεις των μυστικών εταιρειών!
«Εκατομμύρια εικόνες καταστροφής τα τελευταία δισεκατομμύρια χρόνια στριφογυρνάνε στα αστρικά αρχεία αυτής της δημιουργίας, από τον ένατο τομέα του γαλαξία μας, του Ηριδανού. Εικόνες μικρών πλανητών που εξατμίζονται, μεγάλοι κόσμοι που διαλύονται από εσωτερικές εκρήξεις, ηφαίστεια, σεισμούς και έλεγχο του καιρού … Άλλωστε αν δείτε τον βραχίονα του γαλαξία μας που περιέχει τον αστερισμό του Ωρίωνα (τις Επτά αδελφές, όχι των Πλειάδων φυσικά, όπως αργότερα μας κάνανε να πιστέψουμε. Μετρείστε τα αστέρια του αστερισμού) είναι ακριβώς εκεί … σπασμένος. Λείπουν εκατομμύρια ηλιακά συστήματα που αναχώρησαν για την 5η,6η,7η διάσταση, όποια τέλος πάντων εσείς νομίζετε. Χάρις στα Άστρα Θανάτου!»
TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη «Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;»
«Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου όπως θα δούμε.»
Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο.
( Σημείο_Lagrange Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο του Βαρυτικού Πεδίου δύο ουράνιων σωμάτων στο οποίο αν τοποθετηθεί ένα τρίτο Ουράνιο Σώμα -δηλ. ένας πλανήτης ή ένας δορυφόρος- που η συνολική Βαρυτική Δύναμη που εξασκείται πάνω στο σώμα είναι μηδέν. Κάθε τέτοιο σημείο ονομάζεται σημείο ισορροπίας Lagrange. Με διαφορετική έκφραση η συνολική έλξη που δέχεται ένας δορυφόρος στα σημεία αυτά είναι ίση με την απαραίτητη κεντρομόλο δύναμη για να περιστρέφεται. )
Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! και γιατί αυτό;  Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Α φυσικά και για κάτι άλλο…
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!! NAI TO ΕΙΔΑΝΕ
NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR: Κάποιες πληροφορίες είχαν έψαχναν να δουν κάτι και φυσικά το είδαν !
Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.
Τώρα τι είναι το Suncruiser;  Είναι ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων «Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια ». Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν. Δες H Συνομωσία Ενάντια στον ΤΕΣΛΑ. Γιατί Περιθωριοποιήθηκε ο Μεγάλος Εφευρέτης;

1

1A

2

3

4

5

6

7

8

suncruiser
Περίσσεια θερμότητας σημαίνει περίσσεια κινήσεως και συνειδήσεως.
Περίσσεια ψυχρού, σημαίνει ακινησία και νέκρα. Ηράκλειτος ο Μέγας.

Όλα τα δόγματα και όλοι οι –ισμοί είναι περίσσεια ψυχρού, δηλ. είναι ακίνητα και άρα νεκρά. -ισμός είναι και η λογική. Μερικοί πολύ γνωστοί –ισμοί, που κρατούν νεκρό τον άνθρωπο, χριστιανισμός, ελληνισμός, πολιτισμός, λογισμός, πρωταθλητισμός, σκεπτικισμός, κρατισμός, υλισμός, νατουραλισμός, διαφωτισμός, μινιμαλισμός, φουτουρισμός, ιμπεριαλισμός, σουρεαλισμός, κυνισμός, μεταλλισμός, διαλογισμός, σαδισμός, ισλαμισμός, ταοϊσμός, βουδισμός, ρομαντισμός  και δεκάδες παγωμένα (ψυχρά) και άρα νεκρά συστήματα αποτελούν την ταφόπλακα της ανθρώπινης ψυχής.
Αυτοί που είπαν σκοτεινό τον Ηράκλειτο είναι οι παγωμένοι, γιατί είναι αδύνατο για τον πάγο να καταλάβει την ζεστασιά και την ροή της φωτιάς.

[Πηγή]