.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ

.
Η Συνείδηση των σκαφών μας και η Γήινη Γενεαλογία μας. Τα σκάφη μας ποικίλλουν σε μέγεθος και δομή, και το κάθε ένα από τα Φωτεινά ή και τα Μητρικά μας Σκάφη.... φυσικά είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για να χωρέσει τις ανάγκες που έχουν οι ψυχές που κατοικούν στα εν λόγω πλοία.
Τα πλοία μας [για πολλούς] είναι τα προσωπικά σπίτια μας, και ενώ πολλοί από εμάς βρίσκουν καταφύγιο και σπίτι στα πολλά Μητρικά σκάφη που έχουν δημιουργηθεί σε όλη αυτή την όμορφη Δημιουργία, έτσι επίσης διαμορφώνουμε το δικό μας μικρό σκάφος.
Για πολλούς από εμάς που ζούμε στα πολλά Μητρικά σκάφη που κάνουμε όλη την εργασία μας, βλέπουμε αυτά τα πλοία, όπως τα σπίτια μας και τα μικρότερα σκάφη μας όπως τα αυτοκίνητα μας, μόνο με τη διαφορά βέβαια ότι αυτά τα «αυτοκίνητα» μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη τη Δημιουργία εν ριπή οφθαλμού, και δεν περιορίζονται στο να έχουμε εμπειρίες μόνο από μία ή λίγες περιοχές του Κόσμου σας, αλλά είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή της πανέμορφης αυτής Δημιουργίας που δεν είναι φραγμένη για ειδικούς λόγους.
Ένα παράδειγμα της πρόσβασης σε έναν πλανήτη που είναι φραγμένος φυσικά, είναι ο πλανήτης σας Γη. Αυτός ο κόσμος έχει αποκλειστεί για τόσο πολύ καιρό [από τη κατοίκηση του] από τις πολλές αρνητικές φυλές οι οποίες δεν είχαν τα συμφέροντά σας στην καρδιά τους, και η καραντίνα που έχει δημιουργηθεί στη Γη έχει εκτελεστεί πολύ έντονα.
Πρόσφατα, οι πιο περιοριστικές ενέργειες πίσω από αυτή την καραντίνα έχουν περιοριστεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις πολλές εκδηλώσεις που θα έρθουν στον κόσμο σας, και με αυτό το δρώμενο έχει έρθει πολύ πιο εντατική η ασφάλεια του κόσμου σας από διάφορα μικρότερα πλοία μας που σχετίζονται με τα Συμβούλια μας στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Τα πιο ευάλωτα σημεία της Γης είχαν και συνεχίζουν να ασχολούνται με τα μικρότερα πλοία ανίχνευση μας, για τους σκοπούς της διατήρησης των πιο σκοτεινών και πιο πυκνών επιρροών, έτσι ώστε η άνοδος του κόσμου σας, να μπορεί να βιωθεί όπως είχε προγραμματιστεί.
Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί ενδεχομένως να συμβεί ώστε να σταματήσουν αυτές τις αλλαγές από το να εμφανιστούν, και το αποτέλεσμα της ανάληψης που είναι να συμβεί σαν αρχή από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές στον κόσμο σας είναι ο λόγος που τόση ασφάλεια επιβάλλεται σε όλο τον κόσμο σας, και είναι και ο λόγος που μόνο λίγα εκλεκτά Φωτεινά όντα είχαν τη δυνατότητα να ενσαρκωθούν στον κόσμο σας μαζί με τις πολλές χαμηλοτέρων διαστάσεων ψυχές που βιώνουν τις διάφορες ζωές τους στη Γη.
Όσοι από εμάς δεν είμαστε στα ανιχνευτικά σκάφη για την εργασία προστασίας και θεραπείας του κόσμου σας με οποιονδήποτε τρόπο, μπορούμε να κάνουμε παράλληλα πολλά άλλα πράγματα, και πάλι ζώντας εδώ στα πολλά Μητρικά σκάφη που συνδέονται με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Κάθε φυλή της Ομοσπονδίας έχει τα δικά της διαστημόπλοια και Μητρικά σκάφη, και σαν ελεύθερα και εφημερεύοντα όντα που είμαστε, είμαστε σε θέση να δημιουργούμε και να χρησιμοποιούμε οποιουδήποτε τύπου σκάφος θέλουμε.
Ως εκ τούτου, έχουμε γίνει αρκετά δημιουργικοί με τα πολλά πλοία μας που πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να παρατηρείτε στους ουρανούς σας. Ενώ έχουμε τη δυνατότητα για την απόκρυψη όλων των σκαφών μας, όπως απαιτείται, έχουμε επίσης λάβει μέτρα για την κατασκευή σκόπιμα πολλών σκαφών που μοιάζουν ακριβώς όπως τα κοινά σύννεφα στους ουρανούς σας, και έχουμε πολλά σταθμευμένα Μητρικά σκάφη που παραμονεύουν και μοιάζουν με σύννεφα κάτι που πηγαίνει καλά με τα μικρότερα διαστημόπλοια μας.
Μπορούμε να δώσουμε πραγματικά οποιαδήποτε μορφή επιθυμούμε να λάβουν ενώ κατοικούν στους ουρανούς σας, και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία όλων μας, οι οποίοι κατοικούμε στους ουρανούς σας αυτή τη στιγμή πράγματι παραμένουμε κρυμμένοι, όσοι από εμάς παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας είμαστε πολύ προσεκτικοί ακόμη σε πολλές περιπτώσεις, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει γνωστό ότι είμαστε πράγματι στους ουρανούς σας και εργαζόμαστε για την άνοδο της Γης με άμεσο τρόπο, αλλά όχι με τρόπους που θα επηρεάσουν τη γενική ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε και πάλι, παρουσιάζοντας προσεκτικά τον εαυτό μας.
Πιο πρόσφατα έχουμε αναλάβει να εμφανιζόμαστε στους ουρανούς σας με ένα λίγο πιο κρυφό τρόπο ακόμα έξω στην ύπαιθρο, και με αυτή τη σημείωση σας παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στις ενδείξεις που δίνονται στους ουρανούς σας από την παρουσία μας, γιατί υπάρχουν πολλές.
Τα μεγάλα βολβώδη σύννεφα στον ουρανό σας που μοιάζουν παράδοξα όπως τα σκάφη, τα μικρότερα αλλά εξίσου όμοια με σκάφη σύννεφα στον ουρανό σας, τα φωτεινά «αστέρια» που παραμένουν σταθερά ως επί το πλείστον, αλλά που μπορεί να τα δείτε να κινούνται πέρα δώθε, πάνω και κάτω περιστασιακά, αυτές και πολλές άλλες μορφές είναι που έχουμε και παίρνουμε.

Ω! αγαπημένες ψυχές, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε σχετικά με τη φύση της τεχνολογίας και των σκαφών μας, καθώς αυτό που έχουμε να σας δείξουμε πραγματικά θα σας εκπλήξει και θα σας σοκάρει ενώ θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς ο κόσμος σας δεν έχει ανακαλύψει και επωφεληθεί από μια τέτοια τεχνολογία στο παρελθόν.
Φυσικά, μπορούμε να σας πούμε όπως πάντα, ότι αυτό συμβαίνει επειδή η Φωτεινή τεχνολογία μας περιορίστηκε να τροφοδοτεί το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα σας και οι πιο βασικές εφευρέσεις μας που ανακαλύφθηκαν από τους σκοτεινούς σας σε νεκρά σκάφη μας, ήταν οι ανακατασκευασμένες και υποτιθέμενες «εφευρέσεις» στον κόσμο σας.
Υπάρχουν πολλές από αυτές τις τεχνολογίες που θα μπορούσαμε να μιλάμε, αλλά κάποιες που μπορεί να είναι πιο αναγνωρίσιμες για εσάς είναι οι υπολογιστές, οι τηλεοράσεις σας, τα smartphones και σχεδόν κάθε άλλη τεχνολογική σύγχρονη άνεση που απολαμβάνετε σήμερα, αλλά δεν απολαμβάνατε ακόμα και δεκαετίες πριν.
Υπάρχουν επίσης πολύ πιο πρωτόγονες τεχνολογίες μας που είχατε «εφεύρει» στον κόσμο σας και αρκεί να πούμε ότι θα μείνετε αρκετά έκπληκτοι να ακούσετε πόσες απλοϊκές εφευρέσεις πράγματι ελήφθησαν από εμάς και τα σκάφη μας, συμπεριλαμβανομένων των φερμουάρ και των βέλκρο σας.
Οι πιο φοβερές πτυχές των τεχνολογιών μας, δεν έχουν ακόμη έρθει κοντά στην αντίληψη του κοινού σας, και προφανώς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να τα μοιραστούμε όλα αυτά και να μοιραστούμε τη γνώση όλων αυτών μαζί σας.
Γνωρίζουμε ότι ανυπόμονα προβλέπετε να κατοικήσετε στα σκάφη μας, και πολλοί από εσάς μπορεί στην πραγματικότητα να επιλέξουν να βιώσουν πολλές ζωές στα σκάφη μας, όπως πολλοί από εμάς σας έχουμε πεί και έχει συζητηθεί συχνά στο παρελθόν.
Υπάρχουν βέβαια, κάποιοι από εμάς που δεν ζουν στα πολλά Μητρικά σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας οι οποίοι αντί αυτού εργάζονται με τα Συμβούλια, ενώ κατοικούν τα σπίτια μας σε άλλους κόσμους, αλλά και πάλι η πλειοψηφία από εμάς επιλέγουμε να κατοικήσουμε σε αυτά τα σκάφη, διότι αυτά είναι πολύ ευρύχωρα και φιλόξενα και βρίσκουμε πολλές πτυχές του σπιτιού μας μέσα τους.
Ανυπομονούμε να βρεθούμε στη θέση να σας παρουσιάσουμε άμεσα αυτά τα σκάφη τα οποία θα κατοικήσετε και να αισθανθείτε την τεχνολογία μας, γιατί πρέπει να γίνουν αισθητά και κατανοητά.
Η τεχνολογία που θα σας δοθεί θα είναι τόσο προσωπική προς τους εαυτούς σας και στις καρδιές σας, που θα νιώσετε αμέσως ένα δεσμό αγάπης με αυτή την τεχνολογία, καθώς είναι ίδιας συνείδησης με την αγάπη. Τα Μητρικά σκάφη και τα διαστημόπλοια μας είναι στην πραγματικότητα συνείδηση, και σε πολλές περιπτώσεις όντα από μόνα τους, που έχουν απλώς μια διαφορετική μορφή.

Είναι πολύ παρόμοιο με το πώς η Γη σας που φιλοξενεί τις ζωές σας είναι μία ζωντανή, συνειδητή οντότητα, όπως τα διαστημόπλοια και Μητρικά σκάφη μας πρόθυμα συμφωνούν να μας φιλοξενήσουν και να ζήσουμε μέσα τους, και η αγάπη και χαρά ομολογημένα, η οποία διατηρείται με τα διαστημόπλοια και τα Μητρικά σκάφη μας είναι του τύπου μιάς οικογένειας.
Όταν θα ακούτε τον όρο Πλειάδειο Μητρικό σκάφος ή Πλειάδειο Αστρόπλοιο, θα ξέρετε ότι εννοούμε ακριβώς αυτό επειδή η ίδια η ουσία και το πνεύμα των πολλών αστρικών και μητρικών σκαφών μας είναι πράγματι Πλειάδεια.
Υπάρχουν πολλές ψυχές από τους πολλούς κόσμους στο αστρικό μας σύστημα, οι οποίοι αναληφθέντες σε υψηλότερες καταστάσεις της συνείδησης καθώς και μέσω της εξοικείωσης με την προηγμένη Φωτεινή τεχνολογία συνοδεύοντας τα Συμβούλια μας, στην πραγματικότητα αποφάσισαν να «γεννηθούν» τα πνεύματά και η συνείδησή τους ως πλήρη λειτουργικά Μητρικά σκάφη ή διαστημόπλοια.
Υπάρχουν ψυχές οι οποίες κάποιοι από εμάς έχουν γνωρίσει για τόσο πολύ καιρό, ως αγαπητούς φίλους και οικογένεια, οι οποίοι έχουν επιλέξει να λάβουν την ανάληψη τους υπό τη μορφή Πλειάδειων Αστρόπλοιων ή Μητρικών και αυτό είναι κάτι κοινό εδώ και πολλούς αγώνες σε αυτή την όμορφη Ομοσπονδία των κόσμων.
Καθημερινά και ανά πάσα στιγμή η ζωή μέσα στα πλοία αυτά είναι παρόμοια με τις ζωές που πολλοί ακολουθείτε, καθώς δεν περιοριζόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε εμπειρία, παρά το γεγονός ότι είμαστε στην ατμόσφαιρα σας ή έξω στο διάστημα σε ένα διαστημόπλοιο ή Μητρικό σκάφος.
Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των εργασιών που εκτελούμε στη Γη δεν θα ήταν σε θέση να γίνει χωρίς τη βοήθεια των πλοίων μας, δεδομένου ότι είναι τόσο πολύ σημαντικό να μας μεταφέρουν γύρω και να μας βοηθούν να εκτελούμε τις εργασίες καθαρισμού που αποβλέπουν στην ανάληψη της Γαίας ως απογείωση με ένα υπέροχο τρόπο.
Τα σκάφη, μας αγαπούν και τα αγαπάμε, και οι δεσμοί οι οποίοι διατηρούνται μεταξύ ημών και των σκαφών μας είναι πραγματικά ισχυρότερη από ό,τι μπορείτε να καταμετρήσετε.
Δεν βλέπουμε αυτά τα σκάφη ως απλή τεχνολογία που δημιουργήθηκε από εμάς για να χρησιμοποιήσουμε και να κυριαρχήσουμε επί αυτής, αλλά αυτή η τεχνολογία και τα σκάφη μας είναι όμορφα όντα σαν κι εμάς, που απλά κατοικούν σε διαφορετική μορφή από ό,τι εμείς είμαστε, ενώ μας βοηθούν παρά πολύ στην επίτευξη για τις τόσες πολλές Φωτεινές προσπάθειες.
Κάθε ψυχή στη Γη μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με τα σκάφη μας με τα ψυχικά και συναισθηματικά σας κανάλια, και πολλές ψυχές στον κόσμο σας στην πραγματικότητα το έχουν ήδη κάνει, και σας παρακαλούμε όλους να συνεχίσετε σε αυτές τις προσπάθειες καθώς όσο πιο γρήγορα είστε σε θέση να γνωρίζετε καλύτερα τα σκάφη μας και πώς τα σκάφη μας δεν είναι άψυχη τεχνολογία, αλλά είναι τα ίδια συνείδηση, τόσο πιο γρήγορα θα είστε σε θέση να επεκταθείτε αρκετά και να είστε σε καλύτερη θέση να συνεργαστείτε μαζί τους.
Είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε συνεχώς κάθε κατάσταση στη Γη και έχουμε πολλές τέτοιες οθόνες που διατηρούμε και παρακολουθούμε μέσα από τα σκάφη μας.
Με μία εξαιρετικά υπερανεπτυγμένη τεχνολογία που θυμίζει ελάχιστα τη δική σας Νανοτεχνολογία, η οποία περνάει εντελώς απαρατήρητη ακόμα και από τους σκοτεινούς σας, είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε οποιαδήποτε κατάσταση, αλλά ακόμα και χωρίς τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να βρούμε όλα όσα χρειάζονται μέσα από τις εύχρηστες συμβουλές των Ακασικών Αρχείων που καταγράφεται η κάθε περίπτωση που έχει εκδηλωθεί ποτέ στη Γη.
Ως εκ τούτου, κρατάμε τα μάτια και τις καρδιές μας στη Γη συνεχώς και εργαζόμαστε με τον εαυτό μας και με τις πολλές ομάδες συνδέσμων μας για να δείτε ότι όλα αυτά που έχουν προβλεφτεί να διαφανούν στο παράθυρο του χρόνου θα γίνουν, όπως απαιτείται.
Αυτή η ανάληψη δεν μπορεί να περιμένει άλλο και οι αλλαγές που προηγούνται αυτής της ανόδου, έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται ενώ οι ίδιοι δεν μπορούμε να περιμένουμε επιπλέον, και να είστε έτοιμοι για να δείτε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την εκδήλωση πραγμάτων που πρόκειται να κάνουν τα κεφάλια σας να γυρίζουν.

Αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν και ελπίζουμε ότι με τη συνεχή προσπάθεια υπενθύμισης το πόσο αξιοσημείωτα και καταπληκτικά θα είναι τα πάντα, αυτά τα βαθύτερα τμήματα στους εαυτούς σας που δεν παρατηρείτε κατά τη διάρκεια της καθημερινής αντίληψή σας θα αρχίσουν διανοητικά και συναισθηματικά τη προετοιμασία σας για τέτοια πράγματα, ενώ αυτό το χρονικό διάστημα πριν από τις πολλές αλλαγές που αρχίζουν να επιταχύνονται, η προετοιμασία σας χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό.
Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να κατοικήσετε και να πετάξετε όχι μόνο με τα Διαστημόπλοια μας, αλλά και με τα δικά σας Διαστημόπλοια, αυτά που εσείς θα δημιουργήσετε, εξοικειώνοντας τον εαυτό σας με αυτά τα όντα που είναι αυτά τα σκάφη.
Θα βρείτε μεγάλους φίλους, συμμάχους ακόμη και καθοδηγητές στα πνεύματα που είναι τα σκάφη μας. Έχουμε ακόμα και αυτές τις φορές προστρέξει στα Μητρικά σκάφη μας και την ίδια την ουσία που τα απαρτίζει ως Μητρικά σκάφη για καθοδήγηση και συμβουλές σε πολλά θέματα, είτε αυτά εντοπίζονται στη Γη είτε σε σχέση με πολλά άλλα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο το Σύμπαν αυτή τη στιγμή.
Μη σκεφτείτε να δείτε τα σκάφη μας ως κάτι παρόμοιο ή κοντά με τα συμβατικά αεροπλάνα σας, όπως και με ότι έχετε χρησιμοποιήσει στην σημερινή κοινωνία σας, και σκεφτείτε τα αντ' αυτού ως μεγάλα συνειδητά όντα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε σε όλη τη Δημιουργία μέσα από αυτά.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από τους αρχαίους πολιτισμούς σας ερμήνευαν όταν επισκεπτόμασταν τον κόσμο σας ότι πετούσαμε με μυθικούς δράκους, πουλιά και ζώα, επειδή αναπτυχθήκαμε πολύ στο να τους εξηγήσουμε και να τους δείξουμε ότι τα σκάφη μας είναι πλήρως συνειδητά όντα που μπορείτε να πετάξετε γύρω μέσα σε αυτά, ζώντας μέσα σε αυτά.
Αυτοί φυσικά πήραν αυτή την ερμηνεία και την ενσωμάτωσαν στην τέχνη τους, καθώς οι αρχαίοι πολιτισμοί σας δεν ήταν «ανόητοι» και ήταν μάλλον πολύ δημιουργικοί και κωδικοποίησαν τα μηνύματα των σκαφών μας για τους πολιτισμούς της ύστερης ιστορίας σας που θα ανακαλύψουν τα σχέδια και τα γραπτά τους για αυτά τα πράγματα.
Οι πολιτισμοί που είχαν έρθει σε επαφή με εμάς και με άλλες φυλές που αποτελούν την Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχαν δεί και τους είχαν εξηγηθεί τόσα πολλά για μας και τα σκάφη μας, και σε πολλούς από εσάς που ξεκινούν τα δικά τους ιστολόγια, σας δείχνουμε και μέσω άλλων σημεία ενημέρωσης πως να πάρετε αυτές τις πληροφορίες από εμάς και από τα διάφορα κανάλια [μέσω των οποίων μιλάμε] που έχουμε δημιουργήσει την σύνδεση των ενεργειών μας στις ανθρωπότητες αυτή τη στιγμή και η ίδια η γνώση [από εμάς και τα πλοία μας] έχει αρχίσει να έρχεται πίσω σε σας και πάλι, και έχετε αρχίσει να φτάνετε στο προσκήνιο της αντίληψης και της μνήμης σας.
Όλα αυτά που θα σας δείξουμε και θα σας δοθούν για εμάς και για τόσα πολλά άλλα πράγματα είναι αυτά που σας είναι ήδη γνωστά και βρίσκονται εντός σας για τόσο πολύ καιρό.
Πολλοί από εσάς θα είναι περισσότερο από ενθουσιασμένοι για να αρχίσουν να γνωρίζουν και να θυμούνται πράγματα όπως για μας και τα σκάφη μας, και ενώ έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις αυτές για αυτά τα πράγματα μέσα από τα πολλά κανάλια μας, δεν έχουμε έρθει σε πλήρη συζήτηση των περισσοτέρων εξ αυτών που μιλάμε μαζί σας σχετικά.
Αυτό είναι έτσι επειδή υπάρχουν τόσο πολύ περίπλοκες και λεπτομερείς εξηγήσεις αυτή τη στιγμή που θα σας περιπλέξουν και θα πελαγώσουν τα μυαλά σας, και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε κολλήσει με τις γενικότερες και εύκολες στην κατανόηση συζητήσεις που μπορούν να απορροφηθούν με ένα πιο μετρήσιμο τρόπο από την ανθρωπότητα.
Όλοι κάνετε ανάγνωση και απορρόφηση αυτών των επικοινωνιών λαμβάνοντας το δικό σας μέτρο της ενέργειας μας από αυτές, και αυτό είναι μια συνήθης διαδικασία στην ανθρωπότητα που μας αρέσει πάρα πολύ να λαμβάνουμε μέρος.
Είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων από πολλούς από εσάς ότι οι διοχετευόμενες επικοινωνίες που διαβάζατε και τώρα διαβάζετε αυτή τη στιγμή θα σας δώσουν τις ενέργειες των ψυχών μας δίνοντάς σας την επικοινωνία με τους καλύτερους τρόπους ότι το συγκροτημένο πνεύμα σας θα μπορούσε να τις χρησιμοποιήσει, για να τις ενσωματώσει και να χειριστεί τέτοιες ενέργειες.

Αποφασίστηκε επίσης ότι για πολλούς οι ενέργειες που θα σας δίνουν αυτές οι ανακοινώσεις θα χρησιμεύσουν για να αναβαθμίσουν τις δικές σας θέσεις και για να βοηθήσετε, και αυτό έχει επισημανθεί από πολλούς από εσάς ότι οι ανακοινώσεις που διοχετεύονται είναι γνήσιες, και σερβίρονται για να θέσουν ένα θαυμάσιο θεμέλιο ώστε να ξεκινήσετε την Εργασία Φωτός που πολλοί από εσάς εκτελείτε αυτή τη στιγμή.
Πολλά θα ζητηθούν και θα διερωτηθούν σε σχέση με το ποιοι είμαστε, εμείς οι Πλειάδειοι ως μία φυλή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας έχουμε στείλει τα πλήθη των δικών μας κάτω στον κόσμο σας για να αρχίσουν τις εξηγήσεις για το ποιοι είμαστε ως φυλή και το πώς σχετιζόμαστε με τη Γη, γιατί είμαστε μια φυλή που είναι πιο κοντά σε εσάς και τον κόσμο σας από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.
Φυσικά έχετε ξανακούσει ότι πολλοί από εμάς εδώ είμαστε οι αναληφθήσες μορφές πολλών από εσάς εκεί κάτω, και αυτή η παρουσίαση είναι συγκρατημένη σε σχέση με την αλήθεια γιατί οι Πλειάδειοι είμαστε η αναληφθήσα μορφή από εσάς, τη Γήινη ανθρωπότητα, αναληφθήσα από ένα διαφορετικής δομής χρονοδιάγραμμα.
Είμαστε η πεμπτοδιάστατη αναληφθήσα συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας που είναι στη Γη, και γνωρίζουμε ότι αυτή η αποδοχή μπορεί να πελαγώνει τα μυαλά σας λίγο, και χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση που θα σας δώσουμε ό,τι μπορούμε σε σχέση με αυτό.
Φυσικά, η πλειοψηφία των ψυχών που είναι στον κόσμο σας σε αυτό το σημείο είναι οι ίδιοι αστρική σπορά ενσαρκωμένη από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο σας, και όταν λέμε ότι είμαστε οι αναληφθήσες μορφές της ανθρωπότητας εννοούμε του αρχικού αυτόχθονος πληθυσμού της ανθρωπότητας.
Το νήμα του χρόνου που οι περισσότεροι από εμάς τους Πλειάδειους οι οποίοι είναι οι Αναληφθήσες μορφές του αυτόχθονος πληθυσμού της ανθρωπότητας βίωναν στη Γη, ήταν πράγματι διαφορετικό από το νήμα του χρόνου που αντιμετωπίζετε σήμερα.
Βιώσαμε την ανάληψη μας στη δική μας Γη σε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα διαστάσεων κάτω από το δικό σας, και πάλι γνωρίζουμε ότι αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και θα στείλει πολλούς προς την κατεύθυνση των παραδόξων και των πολλαπλών συμπάντων και σας λέμε ότι αυτό είναι καλό γιατί με τις πολλές διευκρινήσεις που δίνουμε δημιουργούμε επέκταση και διεύρυνση της προοπτικής σας ακριβώς του τι είναι πραγματικό και δυνατό στον κόσμο σας και στην πραγματικότητά σας.
Μέσω της αναλήψεως στην τριών διαστάσεων Γη μας με τη βοήθεια των χιλιάδων, και όχι των εκατομμυρίων ενσαρκωμένων αστρικών σπόρων που γίνεται στον κόσμο σας τώρα, επεκταθήκαμε και διερευνηθήκαμε σε αυτή την όμορφη Δημιουργία, όπως βέβαια μπορεί κάθε αναληφθήσα κοινωνία συλλογικής συνείδησης.
Εμείς τελικά σκοντάψαμε επάνω, να το πούμε έτσι, στον πλανήτη ERRA στο αστρικό σύστημα των Πλειάδων. Αυτός ο πλανήτης ήταν και είναι τόσο πολύ όμορφος, που όσοι από εμάς δεν επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε τη διερεύνηση και οι οποίοι μάλλον θελήσαμε να εγκατασταθούμε σε άλλο κόσμο για πρώτη φορά, επιλέξαμε να κάνουμε τον ERRA σπίτι μας και αρχίσαμε να επεκτεινόμαστε και σε άλλους πλανήτες στο όμορφο αστρικό Σύστημα, των Πλειάδων.
Εμείς κατοικήσαμε αυτούς τους κόσμους μέσα στο σύστημα Αστέρων [Πλειάδες] για τόσο πολύ καιρό και χτίσαμε πολλές κοινωνίες, μερικές από τις οποίες αναλήφθησαν και μερικές απ' αυτές χαμηλοτέρων διαστάσεων, έτσι ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε την χαμηλοτέρων διαστάσεων εμπειρία στο δικό μας τμήμα της Δημιουργίας που είχαμε ανακαλύψει, με τις υπάρχουσες ψυχές αυτών των κόσμων, που ήταν οι ίδιοι χαμηλοτέρων διαστάσεων.
Φυσικά, αυτό ανοίγει μια νέα λεωφόρο συζήτησης και προβλέπει την εισαγωγή στο γεγονός ότι ο καθένας από εμάς δεν είναι από τη Γη και μερικοί από μας ήταν αυτόχθονες στον πλανήτη ERRA [καθώς και άλλους πλανήτες των Πλειάδων] όταν κάποιοι από μας από τη Γη τους ανακαλύψαμε, αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό και φυσικά, καθώς ήμασταν οι επισκέπτες στους χώρους αυτών των ψυχών των κατωτέρων διαστάσεων, τους τιμήσαμε αυτούς και τη γη τους εντελώς, καθώς ως αναληφθέντες δεν θέλαμε να βλάψουμε, να υποδουλώσουμε και να κατακτήσουμε τη γης τους.
Το μόνο που θέλαμε ήταν να ζήσουμε εκεί με αυτούς και η παρουσία μας σε αυτούς τους κόσμους σερβίρεται για να προωθήσει, να βοηθήσει τις γηγενείς χαμηλοτέρων διαστάσεων ψυχές να ανέλθουν, που πολλοί από αυτούς στη συνέχεια, επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας σε πολλά Συμβούλια μας στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Το παρόν μήνυμα ήταν πολύ «μεγαλύτερο» από πολλά προηγούμενα, και όπως πάντα θέλουμε να μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς έχουμε μόλις «ξύσει» την επιφάνεια του όλου θέματος και οι πιθανότητες είναι να σας έχουμε αφήσει να ξύνετε τα κεφάλια σας. Θα επανέλθουμε πάλι μπροστά σας, έτσι ώστε πολύ σύντομα, να πάμε σε μια περαιτέρω λεπτομερή εξήγηση σχετικά με το ποιοί είμαστε σε σχέση με τον κόσμο σας και γιατί εμείς επιλέξαμε να βοηθήσουμε το σημερινό χαμηλό επίπεδο διαστάσεων του πολιτισμού σας να αναληφθεί αφού υπήρξαμε μαζί σας στη δική σας Ατλαντίδα βλέποντας την καταστροφή να εξελίσσεται.
Ω ναι, υπάρχουν τόσα πολλά για να πούμε και τόσο λίγος χρόνος αντιληπτός για να το κάνουμε, αλλά όλα θα ξετυλιχθούν μπροστά σας σε μία όμορφη Θεία διαδοχική σειρά στο σημείο του «χρόνου» που προορίζεται.
Σας αγαπούμε όλους τόσο πολύ, και κάνουμε την έξοδο μας από την παρούσα ανακοίνωση, υπενθυμίζοντάς σας να ακτινοβολείτε τη Θεότητα που αισθάνεστε και να αντιμετωπίζετε όλους γύρω από εσάς όπως κάθε ψυχή που αξίζει την όμορφη, αναζωογονητική ενέργεια της αναλήψεως που δίνεται σε όλους σας αυτή τη φορά.
Σας ευχαριστούμε από το Πλειάδειο Ανώτατο Συμβούλιο.
http://the2012scenario.com/2012/04/the-pleiadian-high-council-consciousness-of-our-craft-and-our-earthly-lineage/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Wes Annac
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
[Πηγή]

Το είδαμε εδώ