.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΟΠΟ (4)

Βίντεο – αποκάλυψη από την Τρολυμπία!
Μετά τον ΛΑΟΣ και ο Βενιζέλος σε.....
Σατανιστικό χέβυ μέταλ συγκρότημα.

Τραγουδά "θα σας δούμε στην κόλαση" ! (See You In Hell)... αποκαλύπτει η Τρολυμπία.
11/11/2011 μετανοείτε!
Για πρώτη φορά, αποκαλύπτουμε το μαύρο μέτωπο της 11/11/11! Το σκοτεινό πρόσωπο των ηγετών της συγκυβέρνησης… Ο προφήτης Δανιήλ προφήτευσε την έλευση του Παπανδρέου! Και πολλά άλλα!
Τα σημάδια ήταν εκεί και τα είχα βρει πρώτη. Σας αποκάλυψα το παρασκήνιο της μετάλλαξης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε σκοτεινή δαιμονική συνωμοσία μετά την χρήση του μπαφομετικού ύμνου “Thunderstruck” και.... την αλλαγή του σήματος όπου φαίνεται η αποκήρυξη του σταυρού.
Η μετάλλαξη αυτή σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Μπακογιάννη – Διαμαντοπούλου ότι “θα συνεργάζοντο και με τον "εξ’ αποδώ" για την σωτηρία της Ελλάδας”, έφερε τον Λουκά Παπαδήμο (Goldman Sachs – 666) στα ηνία της χώρας. Με στοχευμένες καθυστερήσεις μάλιστα για να γίνει η ανίερη ορκομωσία στην αποκρυφιστική ημερομηνία 11/11/11!!
Αυτό που μας έλειπε για να συμπληρώσουμε το παζλ ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος που μέχρι πρότινος δεν είχε δώσει δείγματα νεφελιμισμού, πέραν από κάποιες επαφές του με την ανόσια ΟΣΥΟ που θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν στα πλαίσια των υπουργικών του καθηκόντων.
Το παζλ συμπληρώθηκε με την αποκάλυψη του βίντεο στο οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φαίνεται ξεκάθαρα να τραγουδά σε πρωτοφανή κατάσταση, φανερά υπό την επιρροή ανίερων πνευμάτων, σατανιστική Hard Rock – Heavy Metal εκστομίζοντας την φράση “θα σας δω στην κόλαση”!
(See You In Hell)

GRIM REAPER - See You In Hell Live @ RIFFS

icechik74

Δυστυχώς το βίντεο το λάβαμε στο πλήρωμα του χρόνου, ανήμερα της ημέρας κρίσης, 11/11/11, όπου πλέον η Black Mass της ορκομωσίας Παπαδήμου (Goldman Sachs – 666) είναι πλέον αναπόφευκτη.

ΜΟΝΟ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, μιλώντας ξεκάθαρα για την δημιουργία Μαύρου Μετώπου, αλλά κανείς δεν την πίστεψε διότι είναι άθεη κομμουνίστρια.
Το Μαύρο Μέτωπο είναι εδώ

METANOEITE!

Το είδαμε εδώ