.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

11.11.11: Πνευματικές ενοράσεις και....

μηνύματα στη Γη

11.11.11 μια ημέρα με μια ιδιαίτερη δόνηση, σε απ’ευθείας σύνδεση με το Σύμπαν…. Μια ημέρα όπου οι «Πύλες» είναι ανοιχτές για όλους (ή τουλάχιστον για όσους το επιθυμούν) στην πλήρη πνευματική αφύπνιση και την απόλυτη εμπιστοσύνη.
Αριθμολογικά , η έντονη επιρροή του 11 η οποία είναι εις τριπλούν , τα κάνει όλα να λειτουργούν πιο έντονα , πιο διαισθητικά και σε συνδυασμό με την χροιά του 8 στην ημέρα - διότι.... μην ξεχνάμε το 8 ξαπλωτό είναι το σύμβολο του Απείρου – υπάρχει η δυνατή αίσθηση της επιτυχίας , της υλοποίησης ,της επιτυχίας (και υλικής ), της συνειδητοποίησης , αλλά και της πνευματικότητας.
Οι σκέψεις πρέπει να εκφράζουν αυτά που επιθυμούμε και όχι αυτά που φοβόμαστε. Το μυστικό είναι να εστιάσουμε στην θετική σκέψη, στη αισιοδοξία και να πραγματοποιήσουμε ότι θέλουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας ανεπηρέαστοι από την γενική κατάσταση .
Ο συντονισμός του 11 , τρεις φορές δηλώνει την άμεση σύνδεση, την δίοδο με το Σύμπαν έτσι ώστε να αποκτήσουμε ότι έχουμε ονειρευτεί και ότι έχουμε σκεφτεί.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο και ακατόρθωτο, αρκεί να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας.
Ο Αριθμός 11 είναι Ο Πνευματικός Αγγελιοφόρος , είναι ένας Κύριος Αριθμός , που βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να βρει τη δική του αλήθεια , την δική του «φώτιση» καθοδηγούμενος από πνευματικές εμπνεύσεις και στη συνέχεια να μεταφέρει αυτή τη φώτιση στους άλλους για να βοηθήσει στην ανύψωση της πνευματικής συνείδησης του πλανήτη.
Μπορώ να πω ότι ο 11 έχει σκοπό να φέρει πνευματικές ενοράσεις, μηνύματα στη Γη. Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Αριθμού αυτού είναι οι έντονες διαισθητικές ικανότητες, η εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα και το όραμα. Ο 11 συνδέεται με τον Αρχάγγελο Ουριήλ και το χρώμα του είναι το γυαλιστερό λευκό. Η δόνηση του Ουριήλ είναι να εμπνέει και να εξυψώνει, μέσα από την αλήθεια και αποκαθιστά την ισορροπία. Η ενέργεια του είναι πολύ δυνατή, αν χρησιμοποιηθεί σωστά όμως , αποτελεί όαση στις έρημους των παλαιών δομών που ξέραμε μέχρι τώρα. Ο 11 μας καλεί να αφυπνιστούμε πνευματικά, να συντονιστούμε με τις ενέργειες και να κάνουμε πραγματικότητα ότι ποθούμε στη ζωή μας, αλλά να το πιστέψουμε πραγματικά! Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά…
της Χαρίκλειας (Χάρις) Μπεκιάρη


Το είδαμε εδώ