.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΘΑ "ΧΑΝΑΜΕ" ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Παραλίγο να πέσει το ελικόπτερο με τη Μέρκελ
ΡΕ!! ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ!!


Η καγκελάριος της Γερμανίας, Μέρκελ, την Τετάρτη το βράδυ(16-3-2011), η είδηση δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα, γλίτωσε στο παρά πέντε που λέμε από μια πιθανή πτώση του ελικοπτέρου της. Όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο το ελικόπτερο που μετέφερε την καγκελάριο σε μια προεκλογική συγκέντρωση κι ενώ βρισκόταν σε ένα ύψος 1600 μέτρων, έσβησαν οι μηχανές κι άρχισε να πέφτει σαν τσουβάλι προς το έδαφος.... Οι πιλότοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να το επαναφέρουν σε λειτουργία τις μηχανές του και υπό έλεγχο την κάθετη πτώση του λίγες εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος κι έτσι αποφεύχθηκε μια σίγουρη καταστροφή.

Σύμφωνα με την Bild am Sonntag "(BAMS), το ελικόπτερο Super Puma της Μέρκελ μετά από αρκετές ώρες πτήσης, από το Offenburg προς Oberschleißheim έχασε ταυτόχρονα και τις δύο τουρμπίνες του . Καθώς ελικόπτερο έπεφτε κατακόρυφα το πλήρωμα κατόρθωσε να ξεκινήσει, μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από το έδαφος, τους κινητήρες και πάλι.

"Είναι μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση, όταν και οι δύο κινητήρες τεθούν εκτός», δήλωσε ένας ομοσπονδιακός αξιωματικός της αστυνομίας στην εφημερίδα. Το πλήρωμα ενήργησε αμέσως σύμφωνα με τη λίστα ελέγχου για τέτοιες καταστάσεις και έθεσε σε λειτουργία τις μηχανές και πάλι "
Τα αιτία της σχεδόν συντριβής είναι ακόμα ασαφή, επισημαίνει η έκθεση. Η αστυνομία και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών Αεροπορικών Ατυχημάτων ανέλαβε τις έρευνες. Σύμφωνα με το "BamS" το ελικόπτερο είναι σχεδόν καινούργιο και προστέθηκε το Δεκέμβριο 2010 στην δύναμη της υπηρεσίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας . Πληροφορίες για ενέργεια σαμποτάζ δεν υπήρξαν.
grizosgatos - e-rodios

πηγη