.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Παράξενα ατμοσφαιρικά φαινόμενα μαζί με το σεισμό-τσουνάμι!!!!!

UFO'S ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ-ΤΣΟΥΝΑΜΙ


Παράξενα ατμοσφαιρικά φαινόμενα παρατηρούνται στον πλανήτη Γη, την ώρα που ο καταστροφικός σεισμός των 8,9 κλίμακας ρίχτερ ταρακουνά την Ιαπωνία.
Ένας νεαρός πωλητής ο Oswego πατέρας τριών παιδιών έγινε μάρτυρας μια "βολίδας(;;)" στο Lakewood Creek στο Montgomery των ΗΠΑ την Κυριακή 5:30 το βράδυ, όταν εντόπισε το φαινόμενο στα δυτικά του ουρανού.
Φαινόταν σαν να είναι μια πύρινη μπάλα που ερχόταν προς τη γη σε μια γωνία 45 μοιρών. Ξαφνικά, η φλόγα έσβησε και τα ίχνη καπνού άλλαξαν κατεύθυνση, σε μια γωνία 30 μοιρών.
Ο αυτόπτης μάρτυρας είχε χρόνο να πάρει τέσσερις εικόνες.... πριν το μυστηριώδες αντικείμενο εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, από το πουθενά, εντόπισε δύο ιπτάμενα αντικείμενα σαν προβολείς να πετούν κάνοντας κύκλο στη περιοχή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: http://beaconnews.suntimes.com


Η δεύτερη παρατήρηση αφορά ένα παράξενο φαινόμενο των δύο ήλιων που φάνηκαν στον ουρανό της Κίνας. Οι δύο ήλιοι, καταγράφηκαν από φωτογράφους χθες και έγιναν αντιληπτοί σε όλη την ηπειρωτική χώρα.

Πρώτα εμφανίστηκε ο ένας ήλιος με ασάφεια με πορτοκαλί, χρώμα και ο δεύτερος πιο κιτρινωπός. Οι εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι φώς διαθλάται στην ατμόσφαιρα από σωματίδια με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να φαίνονται στον ορίζοντα, με διαφορετικό τρόπο από ό, τι είναι πραγματικά.

Η τρίτη παρατήρηση αφορά ένα σπάνιο ουράνιο τόξο πάγου στον ουρανό
πάνω από το Isle of Wight στην Αγγλία κάνοντας αρκετούς ανθρώπους να αναρωτηθούν αν είχαν δει ένα UFO.

Το φαινόμενο είναι γνωστό ως "sundog" και εντοπίστηκε να πλανάται πάνω από τον κόλπο του Cowes στη βόρεια ακτή του νησιού, το Σάββατο, δημιουργώντας μια έντονη ράβδωση χρωματισμένου φωτός στα σύννεφα.
Το "Sundog" διαμορφώνεται όταν το φως του ήλιου περνάει μέσω των τοπικών παγοκρυστάλλων στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές κάθετες ακτίνες στον ουράνιο. Φωτογράφος Α. Gasson, ανέφερε ότι ήταν πράγματι παράξενο σε ότι είχε ξαναδεί. "Ο τρόπος με τον οποίο φαινόταν στον ουρανό φαινόταν σχεδόν όπως ένα απο τα γνωστά(;;) UFO. Ήταν στον ουρανό, για περίπου 20 λεπτά. Ήταν απίστευτα φωτεινό και ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω δει ποτέ. "
Για μεγαλύτερες φωτογραφίες του φαινομένου στην Αγγλία:

http://www.dailymail.co.uk/

ΠΗΓΗ