.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Υπό διωγμόν, σιγά-σιγά, οι Χριστιανοί και στην...... Ευρώπη!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.....
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;;!!!!

Εφέτος, η Ευρωπαική Ένωση, τύπωσε 3 εκατομ. ημερολόγια για το 2011 που θα δοθούν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρών της Ε.Ε. όπου τα Χριστούγεννα απουσιάζουν εντελώς, όχι όμως οι γιορτές άλλων θρησκειών όπως των Εβραίων, των Ινδουιστών, των Μουσουλμάνων και των Σιχ!

Διαβάστε την είδηση:
Έντονη κριτική ασκείται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την παραγωγή πάνω.... από τριών εκατομμυρίων αντίτυπων του ημερολογίου της ΕΕ για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο οποίο όμως δεν γίνεται καμία αναφορά στα Χριστούγεννα, αλλά απεναντίας περιλαμβάνει τις γιορτές των Εβραίων, των Ινδουιστών, των Μουσουλμάνων και των Σιχ!

Περισσότερα από 330.000 αντίτυπα των ημερολογίων, που συνοδεύονται από 51 γυαλιστερές σελίδες με πληροφορίες σχετικά με την ΕΕ, παραδόθηκαν στα Βρετανικά σχολεία ως «περιζήτητα χριστουγεννιάτικα δώρα» στους μαθητές από την Επιτροπή.

Όμως, οι Χριστιανοί εξοργίστηκαν επειδή στο ημερολόγιο η σελίδα της 25ης Δεκεμβρίου είναι κενή και στο κάτω μέρος της σελίδας με την ημέρα των Χριστουγέννων αναφέρεται μόνο ένα κοσμικό μήνυμα: «Ένας αληθινός φίλος είναι κάποιος που συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και θα διπλασιάσει τη χαρά σου».

Ενώ το ευρώ-ημερολόγιο κάνει αναφορά σε μουσουλμανικές, ινδουιστικές, ιουδαϊκές, κινεζικές και μέχρι και των Σιχ, γιορτές, καθώς και στην Ημέρα της Ευρώπης και σε άλλες βασικές επετείους της ΕΕ, δεν υπάρχουν αναφορές σε Χριστιανικές γιορτές, παρά το γεγονός ο Χριστιανισμός αποτελεί τη θρησκεία της πλειοψηφία των Ευρωπαίων.

Καθολικές ομάδες πίεσης και Χριστιανοδημοκράτες βουλευτές έχουν ήδη υποβάλει καταγγελία στην Επιτροπή σχετικά με την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της για το τρέχον έτος στην οποία αναγράφεται η ευχή "Γιορτινές Ευχές"("Season's Greetings") χωρίς καμία αναφορά στον Χριστιανισμό.

Η Johanna Touzel, εκπρόσωπος της «Καθολικής Επιτροπής της Διάσκεψης των Επισκόπων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας», δήλωσε ότι η απουσία Χριστιανικών γιορτών είναι κάτι το «απίστευτο».
«Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι σημαντικές γιορτές για εκατοντάδες εκατομμύρια Χριστιανών και Ευρωπαίων. Είναι μία πολύ παράξενη παράλειψη. Ελπίζω να μην έγινε εκ προθέσεως», είπε.
"Εάν η Επιτροπή δεν σημειώνει τα Χριστούγεννα ως μια γιορτή στα ημερολόγιά της, τότε θα πρέπει να όλα τα μέλη της να εργάζονται κανονικά στις 25 Δεκεμβρίου."

Ο Martin Callanan, ηγέτης των Ευρωπαίων Συντηρητικών, κατηγόρησε την Επιτροπή που έσπευσε να αποστείλει προπαγανδιστικά δώρα στους νέους, και όχι το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων.
"Δεδομένου ότι το 2010 ήταν το έτος που την ΕΕ την στοίχειωσαν τα δικά της φαντάσματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Επιτροπή αρχίζει και μετατρέπεται σε ένα μάτσο ευρω-σκρούτζ!

Εκπρόσωπος της Επιτροπής περιέγραψε το ημερολόγιο ως «γκάφα» και είπε ότι προς το συμφέρον της «πολιτικής ορθότητας» θα έπρεπε να μην γίνει καμία αναφορά σε οποιαδήποτε θρησκευτική γιορτή σε μελλοντικές εκδόσεις.
"Λυπόμαστε γι 'αυτό, και θα το διορθώσουμε στην επόμενη έκδοση. Οι θρησκευτικές αργίες μπορεί να μην αναφέρονται καθόλου για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαμάχη», είπε.
----------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ.(δουλειά, {δουλεία} και μόνο δουλειά)
Ε-ΡΟΔΙΟΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ:ΠΗΓΗ