.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

"Όλοι Αντέγραψαν τους Έλληνες"

Η ομιλία του Δρ. Λεωνίδα Λ. Μπίλλη
Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την ομιλία "ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", του Δρ. ΛΕΩΝΙΔΑ Λ. ΜΠΙΛΛΗ οικονομολόγου, κοινωνιολόγου....
και συγγραφέα.
---------------------------------------------------------------------------------

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα ομιλητή

Ο Λεωνίδας Μπίλλης, εκ Βορείου Ηπείρου καταγόμενος και γεννημένος στην Αθήνα το 1958, είναι διδάκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος Μελετητής Οικονομικών Μελετών και Μελετών Επιχειρησιακής Έρευνας.

Είναι καθηγητής προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδικευμένων σεμιναρίων σε θέματα επιχειρηματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων απ` το 1987, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 25.150 ώρες διδασκαλίας, τόσο σε Οργανισμούς του Δημοσίου, όσο και σε φορείς Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Στο θεματολόγιο των εισηγήσεων του, περιλαμβάνονται πλείστα όσα θέματα αφορούν την Διοίκηση και Οργάνωση των Επιχειρήσεων (Μάνατζμεντ) κι έχει διατελέσει τακτικός καθηγητής των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας διδάσκοντας θέματα Ηγεσίας και θέματα Σχέσεων Κράτους-Πολίτη. Επίσης είναι Σύμβουλος στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Έχει συμμετάσχει κατ` επανάληψη σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές για θέματα των γνωστικών του αντικειμένων και στο πλαίσιο της συγγραφικής του δραστηριότητας απαριθμεί δέκα βιβλία-μελέτες ενώ έχει αρθρογραφήσει επανειλημμένα στον ημερήσιο και επαγγελματικό τύπο για ελληνοκεντρικά θέματα και θέματα επιχειρησιακής έρευνας στα οποία κατέχει και πτυχίο μελετητή Β΄ τάξης.

Τέλος είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων.

Επικοινωνία: τηλ.: 6977225644, ηλεκτρονική διεύθυνση: llbillis@hotmail.gr


Φρυκτωρίες διαδικτυακό κανάλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε