.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΕΙΧΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗ ΚΛΙΝΙΚΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΔΙΩΡΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ. Διαβάζουμε στην Πατραϊκή εφημερίδα "Νεολόγος Πατρών" την 1η....
Δεκεμβρίου του 1960... Μόσχα: Κύνες ευρισκόμενοι εις κατάστασιν κλινικού θανάτου από δύο περίπου ωρών, επανήλθον εις την ζωήν και αι ζωτικής σημασίας λειτουργείαι, απεκατεστάθησαν κανονικώς.


Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εργασιών του Σοβιετικού καθηγητού κ. Βλαδιμίρ Νεγκόφσκυ. Τρεις χιλιάδες Ρώσσοι, θύματα διαφόρων θανατηφόρων δυστυχημάτων, ηδυνήθησαν να επιζήσουν, χάρις εις τας φροντίδας του ως άνω ιατρού ο οποίος έχει επαναφέρει δια της μεθόδου αυτής, νεκρούς ανθρώπους εις την ζωήν, υπό την προϋπόθεσιν ότι θα έχη επέλθει ο θάνατος προ ολίγης ώρας.


Ο εν λόγω επιστήμων, ο οποίος είναι υποψήφιος δια το βραβείο Λένιν των Επιστημών, έχει συγγράψει έργον υπό τον τίτλον, «Επαναφορά εις την ζωήν και τεχνητή υποθερμία»

Ο καθηγητής ούτος συνιστά στους ιατρούς να χρησιμοποιούν εις τας περιπτώσεις θανάτου ηλεκτρικάς μαλάξεις εις την καρδίαν και τεχνητήν αναπνοήν δια να επιτυγχάνουν την επαναφοράν της ζωής

E-ΡOΔIOΣ: [ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ... ΣΙΩΠΗ]

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

via

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε