.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΟΚ: Δημιουργείται ισχυρό δίκτυο παιδικής πορνείας στην Ελλάδα

Τι αναφέρει έκθεση Πανεπιστημίου
Πολλά ασυνόδευτα παιδάκια στην Ελλάδα αναγκάζονται να πωλούν το σώμα τους για να πληρώσουν τους λαθρεμπόρους, ώστε να κάνουν το....
πολυπόθητο ταξίδι στον ευρωπαϊκό Βορρά.

Αυτό αναφέρει νέα έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η έκθεση υπογράφεται από την Δρ. Βασιλεία Διγιδίκη και την Δρ. Ζακελίν Μπάμπχατα, από το κέντρο του πανεπιστημίου για την υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αποκαλύπτει αυτό που περιγράφουν ως «αυξανόμενη επιδημία σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης των παιδιών των μεταναστών στην Ελλάδα».

Η έκθεση αναφέρει ότι παιδιά που καταφθάνουν ως πρόσφυγες ή μετανάστες από χώρες όπως η Συρία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν παγιδευτεί στην Ελλάδα και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα ποσά που χρεώνονται από λαθρεμπόρους.

«Αυτή η επείγουσα κατάσταση δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί. Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε απαθείς ενώ τα παιδιά των μεταναστών κακοποιούνται και αναγκάζονται να πωλούν το σώμα τους στο φως της ημέρας και σε κοινή θέα, στην καρδιά της Αθήνας, απλώς για να επιβιώσουν.

Είναι ευθύνη μας ως ανθρώπινα όντα να αντιμετωπίσουμε την έκτακτη ανάγκη και να αναλάβουμε άμεση δράση σε όλα τα επίπεδα για να τεθεί ένα τέλος σε αυτή την ειδεχθή παραβίαση της αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αναφέρει η Ελληνίδα συγγραφέας της έκθεσης.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι η μέση τιμή για σεξουαλική συνεύρεση με ένα παιδί είναι 15 ευρώ. Παιδιά από τη Συρία , το Ιράκ και το Ιράν είναι τα συχνότερα θύματα της πρακτικής αυτής. Η πλειοψηφία των πελατών είναι μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες ηλικίας 35 ετών και άνω.

Πρόκειται για την έκθεση πολύ νεαρών σε ηλικία παιδιών στην σεξουαλική εκμετάλλευση ως στρατηγική επιβίωσης.

Αυτά διαβάσαμε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ!

Ιδού λοιπόν η καλύτερη ζωή που προσφέρει η Νέα Τάξη στα παιδιά που ξεσπιτώνει από τις χώρες τους λόγω των πολέμων που προκαλεί από το παρασκήνιο μέσω των μυστικών υπηρεσιών της και των παρακλαδιών τους.

Τα ρίχνει στο εμπόριο λευκής σαρκός και στην χώρα μας δημιουργείται αργά αλλά σταθερά ισχυρό δίκτυο παιδικής πορνείας, καθώς σίγουρα πολλοί θα είναι εκείνοι που θα πατρονάρουν ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά, προκειμένου να έχουν τα κέρδη τους.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε