.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ιερόδουλες βιορομπότ τεχνητής νοημοσύνης

Η βιομηχανία του σεξ βοηθά σημαντικά στην εξέλιξη και την διάδοση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες, δυστυχώς δεν χρησιμοποιούνται για την....
πρόοδο του ανθρώπου αλλά για την αποχαύνωση του νου.

Η ισπανική LumiDolls ασχολείται με την κατασκευή ανθρωποειδών ρομπότ για την εξυπηρέτηση των σεξουαλικών αναγκών του χρήστη, αλλά από τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησε στο επόμενο στάδιο ιδρύοντας τον πρώτο οίκο ανοχής όπου οι ιερόδουλες είναι αποκλειστικά ρομπότ και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο στην Βρετανία.

Οι sex dolls είναι κατασκευασμένες από θερμοπλασικό ελαστομερές υλικό και κάθε μία έχει τη δική της… «προσωπικότητα» και τα δικά της «χαρίσματα».

Στόχος, πάντως, της LumiDolls είναι η κατασκευή ολοένα και πιο εξελιγμένων ρομπότ που θα ικανοποιούν οποιαδήποτε φαντασίωση του πελάτη ακούραστα και αδιαμαρτύρητα, προσφέροντας παράλληλα και την κατάλληλη αλληλεπίδραση-επικοινωνία που θα καθιστά την εμπειρία ακόμη πιο αληθοφανή.


Εν ολίγοις έρχονται βιορομπότ-ιερόδουλες τεχνητής νοημοσύνης

Μάλιστα όπως αναφέρουν έρευνες, μέχρι το 2030 (έτος που πρέπει να ολοκληρωθεί η Ατζέντα 2030) οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν μια κάποιου είδους εικονική σεξουαλική εμπειρία με την ίδια ευκολία που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό σήμερα.

Ως «τυρί» για την χρήση ιερόδουλων βιορομπότ παρουσιάζονται η καταπολέμηση εγκληματικότητας (το σεξ ανέκαθεν αποτελούσε κύρια αιτία) και η διάδοση ασθενειών.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε