.

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΣΟΚ: Στειρώνουν ανθρώπους παρά την θέλησή τους

Συγκλονιστικά περιστατικά
Η Victoria Vigo, μετά από επείγουσα καισαρική, ανακάλυψε ότι την είχαν στειρώσει αν και δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της....

Μάλιστα πολλές άλλες γυναίκες υπέστησαν την ίδια βάναυση μεταχείριση, στο πλαίσιο της μείωσης του πληθυσμού της Ατζέντας 2030.

Η Victoria απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλους.

«Ήθελα να κάνω πολλά παιδιά, αλλά αυτή την επιλογή μου την αφαίρεσαν χωρίς την άδειά μου- ήταν μια δική μου απόφαση, όχι δική τους», αναφέρει, όπως μεταδίδει το BBC.

«Ήμουν 32 εβδομάδων έγκυος και δεν αισθανόμουν καλά, οπότε πήγα να με δει ο γιατρός μου. Εκείνος με έστειλε στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξα στα επείγοντα. Έπειτα από εξέταση, γέννησα με επείγουσα καισαρική», διηγείται.

Οι γιατροί της είπαν πως το νεογέννητο γεννήθηκε με προβλήματα υγείας, καθώς οι πνεύμονές του δεν είχαν αναπτυχθεί κανονικά.

Μετά από λίγη ώρα πέθανε.


«Υπήρχε ένας γιατρός που προσπάθησε να με παρηγορήσει λέγοντάς μου να μην ανησυχώ και πως σύντομα θα κάνω και άλλο μωρό», σημειώνει η Victoria.

Ωστόσο αμέσως μετά άκουσε έναν δεύτερο γιατρό να λέει: Άκουσε όμως έναν άλλο γιατρό να λέει: «Δεν μπορεί να κάνει άλλα παιδιά. Είναι πλέον στείρα».

Η Vigo, είναι μια από τις 300.000 περιπτώσεις γυναικών που υποβλήθηκαν σε εξαναγκαστικές στειρώσεις στο Περού.

Πόσες άλλες περιπτώσεις υπάρχουν, όπου ύπουλοι «δούλοι» της Νέας Τάξης και της Ατζέντας 2030 στειρώνουν ανθρώπους χωρίς να το ξέρουν; Τι συμβαίνει στα νοσοκομεία;

Έπειτα από πολύχρονη μάχη στις δικαστικές αίθουσες, η Vigo κατάφερε και βγήκε νικήτρια και έλαβε το 2003 αποζημίωση πολλών χιλιάδων. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα toy BBC, είναι η πρώτη γυναίκα που μπόρεσε και έλαβε αποζημίωση.

Οι εξαναγκαστικές στειρώσεις έγιναν μαζικά, κυρίως σε αναλφάβητους και άπορους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους υπέγραψαν ορισμένα χαρτιά γραμμένα στα ισπανικά που δε καταλάβαιναν.

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε