.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Κλίμα θερμού επεισοδίου φτιάχνουν οι Τούρκοι στα Ίμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρίζονται ότι καταδίωξαν Ελληνικά πλοία
Όπως σε όλα τα τριτοκοσμικά κράτη του κόσμου, έτσι και στην ανελεύθερη Τουρκία, η "μονταζιέρα" χρησιμοποιείται πολλές φορές για να υποκινήσει το πλήθος....

Σήμερα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια για να δείξει στο φιλοθεάμον κοινό της γείτονος ότι τα Ίμια είναι τουρκικά και ότι το πολεμικό ναυτικό δεν "χαρίζεται" σε κανέναν.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Dogan, φαίνεται ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να καταδιώκει και να... εκδιώκει από τα Ίμια ένα σκάφος του Ελληνικού λιμενικού σώματος! Το περιστατικό προφανώς δεν υπήρξε ποτέ, απαντά η Ελληνική πλευρά και εξηγεί ότι μάλλον πρόκειται για σκηνοθετικά παιχνίδια των Τούρκων.

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, το περιστατικό υποτίθεται πως συνέβη την Τρίτη 18 Απριλίου στην περιοχή των Ιμίων. Το ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής περίμενε αρχικά μπροστά από την Καλόλιμνο, ενώ μετά πέρασε δύο μίλια ανοιχτά της νησίδας Φανάρι και μετά πλησίασε τα Ίμια.

Τότε, σύμφωνα με τους Τούρκους, το τουρκικό λιμενικό επιχείρησε να εκδιώξει το Ελληνικό σκάφος εκτός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Προφανώς, το βίντεο δεν αναφέρει το που γυρίστηκε, ούτε την ημερομηνία λήψης. Άγνωστος επίσης παραμένει ο... σκηνοθέτης..

Δείτε το βίντεο:


Bende Varım

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε